Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında aynı şeyleri söylüyoruz ikimizde yeteneksiz olduğu hem fikirindeyiz sadece sen beslenirse atacağı ben beslensede bu adamım maalesef bizde forvet olamayacağı olmaması gerektiği tarafındayım ayrıca laf sokma olarak algıladıysan kusura bakma renktaş inan sana karşı yazılmış bir durum yok genelleme olarak yazmıştım rahatsız ettiyse bu seni özür dilerim hatta silebilirimde yorumu💛
Yok renktas oyle bir durum yok herkes istedigini yazabilir sonucta. Demek ki ben yanlis anlamisim sen kusura bakma (y)

Hızlı kanat
Fizikli santrafor hep iş yapar demişsin.

Ben de yapmayana örnek verdim.

Mantık/Yaklaşım meselesi değil bu.

Hızlı kanatların yarısı iş yapıyorsa yarısı yapmıyor. Fizikli forvetler için de bu geçerli.

İş yapacak olanı bulursan fark yaratıyor evet ama hızlı kanat/fizikli forvet al geç şeklinde bir yaklaşım kadar da basit değil her şey.

Hocam tabii ki her hızlı ve fizikli iş yapmaz. Mübalağa yapmışım. Anlatmaya çalıştığım şey o değil. Takıma uymaz, ülkeyi beğenmez, yetenekleri kısıtlıdır vesaire vesaire.

Bahsettiğim şey bu ülkede başarı yakalamış kanatlara baktığın zaman en öne çıkanlar benim bahsettiğim profilde olanlar. Bu nedenle transfer yaparken kriterlerine bunları koymalısın diyorum.

Bu nedenle mantık ve transfer stratejisi meselesi.

Örnek: Rodriguez, Bruma ve Onyekuru tekniği düşük oyuncular. Ama hızları ve dripling yetenekleri ile fark yaratıyorlar Türkiye’de. Avrupa’da ise bu yetmiyor. Feghouli bunların hepsinden daha teknik. Ama onlar kadar yararlı değil.

Askerde olsa hizmet birimine atarlardı la bunu. Hamamın kapısında nöbet tuttururlardı 24 saat

Zeki Uzundurukan: ''Diagne ve Ljajic'in takası olabilir, bu konuda ciddi anlamda ilerlemeler var.''

Zeki Uzundurukan: ''Diagne ve Ljajic'in takası olabilir, bu konuda ciddi anlamda ilerlemeler var.''

200.gif

Ljajic + Dorukhani teklfi etseler ne dersiniz?

Hoca onlari adam eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt