Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gelmeden önce begenmedigimi söylediğimde linç edilmiştim ama bizim futbolcumuz ve 2019'daki şampiyonlukta da katkısı var,silemem ben diagneyi

kendi kendini siliyor olm herif haribden donku falan koysan forvete bu mal kadar oynar en az

club brügge nin hocası 3 maçta anladı bunun ne mal olduğunu kadro dışı bırakıp hiç oynatmadı.
Terim hocam da biraz futbolcu analiz yeteneği olsaydı fayda sağladığı şampiyonluk sezonunun sonunda kesinlikle satılsın derdi.
kafadan sakat olduğu şampiyonluk kutlamalarına gelmemesiyle kesinleşirken konferanslarda takımdaşlık dersi veren hocamız biletini kesemiyor, beceriksiz yönetim çok rahatlıkla 7-8 milyona satabilecekken opsiyonsuz kiralıyor el birliğiyle Galatasaray ın paralarını .iç ediyorlardı.
adam akıllı hoca ve yönetimle 13 milyon euro kazık olmaktan çıkar şampiyonluk katkısı + eurodaki kur farkı ile zararsız ayırırdık yolları.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu herif gol atmazsa nasıl göndereceğiz seneye. bu gidişle sözleşmesini tamamlar gibi görünüyor. 30 atmışken kiralamak yerine 3'e 5'e bakmadan satacaktık.

2021-2022 sezonu için net 2.400.000 EUR sabit transfer ücreti
2022-2023 sezonu için net 2.400.000 EUR sabit transfer ücreti"

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

öyle böyle bir kazık yemedik. bunun parasını tahsil için dolmuşçu abdül'ün şirketine haciz göndermek lazım.

buna verilen arayla 10 tane rastgele forvet oyuncusu çeksek 1-2 tanesinden 13 milyon euro kaldirirdik.

büyük topçuydu keşke kilosuna falan dikkat etseydi biraz.

Şaka maka yolun sonu Babel-Oğulcan/Ali/Akbaba baklava 4312/442/352 ye gidiyor. Devre arasına kadar bir formul bulmak zorundayız

İlk transfer edildiği gün burada küfrettiğim zamanları hatırlarım. Adamın sadece videolarını izleyen nasıl bir kazmator olduğunu anlardı. Hani 5'e filan alsan eyvallah, gittik bonuslarla 15 verdik, Kasımpaşa'da ucuza sevişmek için oynayan adama 2.2 maaş filan bağladık, felaket bir transfer her şeyiyle. Her şeye rağmen bunu aldığımız zaman Trezeguet'yi de getirsek şimdiye 10 kere satmıştık yüksek ihtimal. Bence bizle kontratı bitirip direkt emekli olur, insan ve iş ahlakı olarak o sınırlarda yaşayan bir herif olduğunu düşünüyorum.

İlk transfer edildiği gün burada küfrettiğim zamanları hatırlarım. Adamın sadece videolarını izleyen nasıl bir kazmator olduğunu anlardı. Hani 5'e filan alsan eyvallah, gittik bonuslarla 15 verdik, Kasımpaşa'da ucuza sevişmek için oynayan adama 2.2 maaş filan bağladık, felaket bir transfer her şeyiyle. Her şeye rağmen bunu aldığımız zaman Trezeguet'yi de getirsek şimdiye 10 kere satmıştık yüksek ihtimal. Bence bizle kontratı bitirip direkt emekli olur, insan ve iş ahlakı olarak o sınırlarda yaşayan bir herif olduğunu düşünüyorum.

Dün cuma namazından story atıp amen yazmıştı tuhaf herif baya. Futbolu bizde bırakabilir dediğin gibi

Fark 3 olmadığı sürece veya 90+ bilmem ne olmadığı sürece almamak lazım. Gerçi şu Ömer'in zıctığı 90+5'te dönebildi hayret

Yavşak ya geriye de yardım etmiyor sanki 110 dakikadır oyunda. Babel ile başlaması doğru karar. Top indiremiyor o fiziğe rağmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt