Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kim alacak rengim ya şu adamı nasıl pazarlıyacaksın falcaodan daha büyük kazık bu
Haklısın renktaş Apo,Diagne hat-trick yapınca fiyatı 15 m euro oldu diyodu 5 m veren olursa öp de başına koy.Araplara kitleriz belki anca ya da Japonlar istiyo diye bi haber çıkmıştı onlar da max 5 verir.Ha satamadık diyelim Falcaoyu yollayabilirsek yine mecbur santrafor alırız,Diagne de yedek olur sene boyu artık

vücut dengesi kötü olduğu için fiziğinin getirdiği avantajları kullanamıyor.

hızı hiç yok ama vücudunu kontrol edebilse çoğu pozisyonda ayaklarını doğru konumlayarak topun kontrolünü alabilir fakat hiç beceremiyor.

Bir tarsus'taki kazının, bir de senin bu halinle nasıl futbolcu olduğunun ve nasıl bu kadar gol atabildiğinin sırrı çözülemez zannımca...

Haklısın renktaş Apo,Diagne hat-trick yapınca fiyatı 15 m euro oldu diyodu 5 m veren olursa öp de başına koy.Araplara kitleriz belki anca ya da Japonlar istiyo diye bi haber çıkmıştı onlar da max 5 verir.Ha satamadık diyelim Falcaoyu yollayabilirsek yine mecbur santrafor alırız,Diagne de yedek olur sene boyu artık
ben ondan forvette babel ali yavuz oynasın istiyorum varsın stoperlerle boğuşamasın andone gibi koşsun araya kaçsın bu ne ya yalı kazığı gibi sallana sallana oynuyor avel gitsin saçını boyasın mal herif bir de dadı olduk bunun psikolojini düzeltecez diye psikolojisini s.... bu salağın

O değil de harbiden bu adam Gomisin rekorunu nasıl geçti yahu,ligimizin kalitesini gösteren bir veri,ligin en çok gol atan yabancısının bu adam olması büyük rezillik

verilen penaltı falan değildi
bu gebeş dokunulunca kendini yere atıyor hakeza penaltı olursa gol atarım kafasında

Adama top geliyor gogsuyle aliyor ondan sonra topa rakip vuruyor. Hep aynisi 9luyor1 tane iyi ozelligi var mi bu adamin. Katara filan satiyorsak hemen satalim. Olmasada olur benim gozumde. O boyla kafa topu alamiyor herif. Son vurus beceriside iyi degil.

1 tane adam gibi forvetin olsa bugun cok iyi olmasakda bu maci alabilirdik

1608322043905.webp

Tamam isabetli orta ve son pas anlamında ligin en kötüsü olabiliriz ama sendede şut harici hiç bir şey yok Galatasarayın 3. Forveti olabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt