Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stabil bir ruh hali olsa büyük liglerin hepsinde oynayabilecek kapasitesi var aslında. Kendi tarzına uygun onlarca takım var. Bize uymaması da onun suçu değil. İyi kötü piyasa yapıyor. Fazla zarar etmeden satarız sezon sonu.

Etrafına iyi oyuncular koyalım falan diyolar ne oluyor lan cagneyi beğeniyorlar sonunda bunlar alamasa bile ingiltereden kesin talibi çıkacak galiba böyle giderse
Wbadaki en iyi herif ya acik ara. Diagne olmasa pozisyona giremezler. Korkunc bir eforla oynuyor herif. Bugun 8 hava topu kazanmis galiba twitterda gordum

Wbadaki en iyi herif ya acik ara. Diagne olmasa pozisyona giremezler. Korkunc bir eforla oynuyor herif. Bugun 8 hava topu kazanmis galiba twitterda gordum
Evet baktım optadan maçın en fazla hava topu kazananı. Sanırım adamın tek hayali eplydi, şansa bala oraya gidince hayatının performansını vermeye başladı. Bizde hava topuna çıkmaya bile tenezzül etmiyordu reis :)

Kiralamalardan 5 Milyona yakın para kazandık birde 6-7 Milyona sezon sonunda bonservisiyle satarsak mükemmel olur. Verdiğimiz parayı çıkartacağız bu gidişle umarım iyi oynamaya devam eder.

Takımın en iyisi Cagne bunların kümede kalma ihtimali yok Cagne böyle devam etsin başka bi takım alır biz de rahat ederiz o da.

Wba bonservisini 5-6'ya alıp iki katına satabilir.Amrabat olayına dönebilir yani.

Sürekli gol atabilen forvet bu piyasada para eder. Onu geçmiş dönemlerde satamamız yönetimin beceriksizliğiydi

Bu herifin olayı sanırım kendini göstermek. Bizdeyken kendini gösterecek rakip yoktu. Paşa dönemi kesinlikle daha iyi oynuyordu.

EPLde her maç vizyon maçı o yüzden ispatlaması gerekiyor kendisini. Bir şekilde ispat edip EPLde kalmalı.

ingiliz futbolunda bir deyim vardır: 'Premier League proven' diye, yani premier lig'de oynayabileceğini ve kendini gösterebileceğini kanıtlamış demektir. bazı oyuncular büyük beklentiler ile premier lig'e transfer olur, ama kendini gösteremez. mesela ali rıza cihanbehş, Brighton'da attığı gollerle Hollanda'da attığı golleri karşılaştırın.

Her neyse, 'Premier League proven' oyuncuların piyasası iyidir, ve Premier Lig'de alıcı bulurlar. WBA düşse bile, Diagne'yi 7-8'e başka bir takıma pazarlarız.

Yönetim Diagne'yi satmayı başarıp ondan gelen parayla Mostafa ve Onyekuru'nun bonservislerini alırsa harika bir is yapmış olur. Bunun gerçekleşmesi icin Diagne'nin sezon sonuna kadar 7 8 gol daha atması lazım.

İyi oynamaya devam etsin de WBA almasa bile EPL'den taliplerinin çıkması güzel olur

Good performances:
Diagne
Yokuslu
Townsend
Furlong
Johnstone

Average performances:
Gallagher
Bartley
Ajayi

Invisible performances:
Snodgrass
Phillips

Lacking performances:
Pereira (by his standard)
Peltier
Maitland-Niles
Livermore

İyi performansta ilk 2 sıra Diagne ve Yokuşlu yazmışlar forumlarında....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt