Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.142
- 72.768
- 5.188
Etrafına iyi oyuncular koyalım falan diyolar ne oluyor lan cagneyi beğeniyorlar sonunda bunlar alamasa bile ingiltereden kesin talibi çıkacak galiba böyle giderse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Etrafına iyi oyuncular koyalım falan diyolar ne oluyor lan cagneyi beğeniyorlar sonunda bunlar alamasa bile ingiltereden kesin talibi çıkacak galiba böyle giderse
hangi forum bu renktaş
Bu adamın sözleşmesi nedir abi herkes bir şey diyor? Zorunlu var mı yok mu? Küme düşerse farklı mı opsiyon var?
Wbadaki en iyi herif ya acik ara. Diagne olmasa pozisyona giremezler. Korkunc bir eforla oynuyor herif. Bugun 8 hava topu kazanmis galiba twitterda gordumEtrafına iyi oyuncular koyalım falan diyolar ne oluyor lan cagneyi beğeniyorlar sonunda bunlar alamasa bile ingiltereden kesin talibi çıkacak galiba böyle giderse
Evet baktım optadan maçın en fazla hava topu kazananı. Sanırım adamın tek hayali eplydi, şansa bala oraya gidince hayatının performansını vermeye başladı. Bizde hava topuna çıkmaya bile tenezzül etmiyordu reisWbadaki en iyi herif ya acik ara. Diagne olmasa pozisyona giremezler. Korkunc bir eforla oynuyor herif. Bugun 8 hava topu kazanmis galiba twitterda gordum
Ulen seviniyorduk ya zorunlu diye...Zorunlu opsiyon kesinlikle yok. Küme düşerlerse ayrı kalırlarsa ayrı opsiyon var muhtemelen
hangi forum bu renktaş
Yeter ki alsınlarWba bonservisini 5-6'ya alıp iki katına satabilir.Amrabat olayına dönebilir yani.
Good performances:
Diagne
Yokuslu
Townsend
Furlong
Johnstone
Average performances:
Gallagher
Bartley
Ajayi
Invisible performances:
Snodgrass