Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyununa eleştri getirmiyorum ama hareketleri pek hoş karşılanmaz.

oyunun icinden kopmuyor. Aktif. Bir de bizim salaklar da bunu adam akilli baglasalar

Mustafa denizli diagneyi tanıyor ayrıca 3 kişi vermiş resmen adama . Açılır haftaya 2 tane atar arenada

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En kotu senaryo'yu dusunursek sezon sonuna kadar 6-7 gol daha atsin rahat aldigimiz paraya satariz, bonservisini bu kadar dert etmeyin, biz oyuncudan verim almaya bakalim.

Ucuncu maci olmasina ragmen adami yerden yere vurmussunuz, biraz sabir, Fatih hoca kendisiyle gorustukten sonra kendine ceki duzen verecegini dusunuyorum. Diger oyuncular Diagne sayesinde alan buluyor. Kendisine kanatlardan daha cok top gelmeli.

Varlığı diğer oyuncularımızı hucumda daha boş alan bulmasını sağlıyor bu anlamda çok iyi. Ama şuan için beklentilerin çok çok altında inşallah formunu yakalar.

Yedege cekilsin de akıllansın biraz

Egri oturup dogru konusalim

Bu paraya ve kontrata mesela Origi gelseydi ve boyle oynasaydi su an methiyeler duzuluyordu

Net bir onyargi var paradan ve Kasimpasa'dan oturu

Evet disiplin sikintisi, pres eksikligi var hatta bugun tek vuruslarda sinifta kaldi ama genel performansi iyi ve gelecege dair umut veriyor

Zaten takimin oynadigi oyun da siyahla beyaz kadar farkli. Hic Eren'e gitmeye gerek yok Mitroglou varken de takim ayni takimdi, nasil oynuyordu bu takim?

Donk ta boyle baslamisti ,tabi bonervis farki cokbduzelir diye dusunuyorum,ınşallah

Egri oturup dogru konusalim

Bu paraya ve kontrata mesela Origi gelseydi ve boyle oynasaydi su an methiyeler duzuluyordu

Net bir onyargi var paradan ve Kasimpasa'dan oturu

Evet disiplin sikintisi, pres eksikligi var hatta bugun tek vuruslarda sinifta kaldi ama genel performansi iyi ve gelecege dair umut veriyor

Zaten takimin oynadigi oyun da siyahla beyaz kadar farkli. Hic Eren'e gitmeye gerek yok Mitroglou varken de takim ayni takimdi, nasil oynuyordu bu takim?

Dostum hiç gol atmasın sıkıntı değil ama bu herif oyuna küsüyor ya. resmen bir ara maçı bıraktı bir ara marcaoya bağırdı çağırdı. Kendini takımın üstünde görüyor.

Dostum hiç gol atmasın sıkıntı değil ama bu herif oyuna küsüyor ya. resmen bir ara maçı bıraktı bir ara marcaoya bağırdı çağırdı. Kendini takımın üstünde görüyor.

Niyet okuyuculugu yapmayalim, kendini takimin ustunde gorup gormeyecegini bilemem ama mental sikintilari ortada. Gelmeden once de biliyorduk. Yalniz maci birakti demem ben asla. Composure olarak kotu FM terminolojisiyle

Sıkıntılı bir kişilik. Saçından, hal ve hareketlerinden de belli olduğu üzere kendini bir bok zannediyor.

2 mactır ligde feghouli ve belhanda'nın önünü açtı.
Evet gol bekliyoruz, ama sahada ki varlığı süper lig de oynayan stoperleri rahatsız ediyo. Bu oyuncuların boş alan bulması ve gol atması kesinlikle diagne kaynaklı.

Ben sonuna kadar yanındayım.

Abi adam 2 haftadır kırmızı görse niye gördü diyemezsiniz.

Bu adamın oynadığı oyunun Sinan ile Eren'den ne farkı va rşu ana kadar?

Potansiyeli fazladır filan birşey diyemem de iki haftadır oynadığı oyunu yok alan açıyor yok şöyle yapıyor demek komik.

Asistin asistinin asisti muhabbeti gibi oluyor.

Niyet okuyuculugu yapmayalim, kendini takimin ustunde gorup gormeyecegini bilemem ama mental sikintilari ortada. Gelmeden once de biliyorduk. Yalniz maci birakti demem ben asla. Composure olarak kotu FM terminolojisiyle

Hareketleri benim hoşuma gitmedi sadece onu demek istiyorum ki zaten geçen hafta da yazmıstım buraya 1 maçla oyuncu gömülmez diye. kaldı kı gol atmasa bile ciddi katkı veriyor verecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt