Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oldu bitti diye yakınmayalım mı? Bu beceriksizlere kızmayalım mı? Gomisi yollamasalar CL de tur atlardı bu takım o grupta neden kimse bunu anlamak istemiyor. Gittiler bizim ligde klasik fiziğiyle şov yapan attığı gollerin yarısı penaltı olan 28 yaşında hayatında 1 sene iyi top oynamış adama dünyanın parasını verdiler. Kimse kusura bakmasın ben bunu sonuna kadar eleştiririm.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Gittiler bizim ligde klasik fiziğiyle şov yapan attığı gollerin yarısı penaltı olan 28 yaşında hayatında 1 sene iyi top oynamış adama dünyanın parasını verdiler. Kimse kusura bakmasın ben bunu sonuna kadar eleştiririm."

İyi sonuna kadar eleştir adamı eline bir şey geçer belki, çünkü bu transfer tamamen Diagne 'nin suçu değil mi ? o zorla transfer oldu Galatasaray 'a o yüzden kesinlikle Diagne 'yi eleştirin instagram sayfasına girin hakaret edin sonuna kadar haklısınız nasıl olsa değil mi?

elinize bir şey geçer belki, "Diagne çöp" "STSL topçusuna 10 mil.€ bonservis mi verilir" "Diagne gollerinin yarısı penaltı olan adam" diye boş yapmak varken adama destek olup yeniden hayvan gibi gol atmasını sağlayıp şampiyonluk yolunda yürümeyi ne yapalım değil mi ?

Sonuna kadar eleştir sen ...

Stoperleri o kadar dağıtıyorsa Benfica maçında neden gram iş yapamadık merak ettim. Rakiplerin Diagne'ye, Eren'e baktıkları gibi bakmadıkları kesin ama bu savunmayı rahatsız ediyor lafı da 10 numara oynayan oyuncu gol atamıyor ama koşuyor gibi biraz züğürt tesellisi geldi bana. Oyun içinde de etkili değil genel olarak Mitroglu bile girip bişeyler yapmaya çalıştı biraz. İşler kötü gittiğinde görürüz şimdi iyiye yoruyoruz da.

Bizim takım hala forvette Eren falan var sanıyor. Açtığı boş alanlar ile epey pozisyon buluyoruz.

Stoperleri o kadar dağıtıyorsa Benfica maçında neden gram iş yapamadık merak ettim. Rakiplerin Diagne'ye, Eren'e baktıkları gibi bakmadıkları kesin ama bu savunmayı rahatsız ediyor lafı da 10 numara oynayan oyuncu gol atamıyor ama koşuyor gibi biraz züğürt tesellisi geldi bana. Oyun içinde de etkili değil genel olarak Mitroglu bile girip bişeyler yapmaya çalıştı biraz. İşler kötü gittiğinde görürüz şimdi iyiye yoruyoruz da.

Benfica macinda Belhanda ve Feghouli'de lesh bir oyun sergiledide ondan. Diagne alan acacak ama onlarda paslari dogru yerlere atacaklar tek alan acmakla olmaz.

Yahu 4 1 kazanmışız mutlu olun . Yenilsek cok gol kaçırsa eleştirirsin adamı marke ettiler pozisyon bılamadı atamadı ama 4 1 yendik sonuçta takım kazanması önemli olan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eren derdiyokla mukayese edilmesi bile yanlış eren rakip stoper gibi oynuyodu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyun olarak zamanla daha iyi performanslar gösterecektir yanlız mental anlamda sıkıntılı olduğu belli belki de bu yüzden üst düzey takımlara gidemedi bugüne kadar Trabzon maçında ikinci sarıdan atılsa bugün doğru yada yanlış hakem rakibe darbeden kırmızı verse çok farklı şeyler konuşuluyor olurdu bunlara kesinlikle dikkat etmeli Çin ligi yada Kasımpaşa da oynamıyor hangi seviyeye nasıl bir camiaya geldi bunun farkında olmalı ...

Uğur Karakullukçu'ya göre Belhanda süper oyuncu Sneijder ve Feghouli işe yaramaz. Yine ona göre Gomis'in yerine Diagne'nin alınması maddi olarak karlı iş.

Adamın kıstası bu işte.

"Gittiler bizim ligde klasik fiziğiyle şov yapan attığı gollerin yarısı penaltı olan 28 yaşında hayatında 1 sene iyi top oynamış adama dünyanın parasını verdiler. Kimse kusura bakmasın ben bunu sonuna kadar eleştiririm."

İyi sonuna kadar eleştir adamı eline bir şey geçer belki, çünkü bu transfer tamamen Diagne 'nin suçu değil mi ? o zorla transfer oldu Galatasaray 'a o yüzden kesinlikle Diagne 'yi eleştirin instagram sayfasına girin hakaret edin sonuna kadar haklısınız nasıl olsa değil mi?

elinize bir şey geçer belki, "Diagne çöp" "STSL topçusuna 10 mil.€ bonservis mi verilir" "Diagne gollerinin yarısı penaltı olan adam" diye boş yapmak varken adama destek olup yeniden hayvan gibi gol atmasını sağlayıp şampiyonluk yolunda yürümeyi ne yapalım değil mi ?

Sonuna kadar eleştir sen ...
Benim gidip adama instagram sayfasından sövdüğüm falan yok. Ama benim açımdan nerden bakarsan bak bu transfer yanlış ve kötü bi transfer. Bi de Diagne kendini zorla mı aldırdı falan diyorsun bu nasıl mantık arkadaş?

Benim gidip adama instagram sayfasından sövdüğüm falan yok. Ama benim açımdan nerden bakarsan bak bu transfer yanlış ve kötü bi transfer. Bi de Diagne kendini zorla mı aldırdı falan diyorsun bu nasıl mantık arkadaş?

Oyuncularin bonservis bedelleri altinda ezilmesine taraftarlar on ayak olmamali diyor

Taraftar niye bonservis bedeli olarak düşünüyor anlamadım. Penaltı canavarı Ozan gitti gol kralı diagne geldi diye düşünün.

Oyuncularin bonservis bedelleri altinda ezilmesine taraftarlar on ayak olmamali diyor

Forum sakinleri neden en ufak eleştiriye karşı bu kadar hiddetli?

İnsanlar eleştirdiği için adamlar kötü gidecekse bütün otokratlar haklı çıkar.

Hakaret olmadığı sürece insanların Galatasaraylılığına, geri ve ileri zekalılığına karar vermeye kadar nedengidiliyor?

Uzun uzun Diagne yazılarının tamamına eleştiri yazılabilir oyun açısından.

Forum sakinleri neden en ufak eleştiriye karşı bu kadar hiddetli?

İnsanlar eleştirdiği için adamlar kötü gidecekse bütün otokratlar haklı çıkar.

Hakaret olmadığı sürece insanların Galatasaraylılığına, geri ve ileri zekalılığına karar vermeye kadar nedengidiliyor?

Uzun uzun Diagne yazılarının tamamına eleştiri yazılabilir oyun açısından.

Elestiriye karsi hiddetli degil, cop denilmesine, iki mac sonunda ben demistim iste ya kesinlikle alinmamaliydi denmesine hiddetli

Bu durumu ancak yazin saglikli bir sekilde degerlendirebiliriz

Yukarida belirttigim toxic yaklasim oyuncuya Instagram'da kufur olarak yansiyor

Bu adamlarin insan oldugunu, surekli sosyal medyada gezip kendileri hakkinda ne yazildigini okuduklarini unutmayin. Cok etkileniyorlar dogal olarak

Elestiriye karsi hiddetli degil, cop denilmesine, iki mac sonunda ben demistim iste ya kesinlikle alinmamaliydi denmesine hiddetli

Bu durumu ancak yazin saglikli bir sekilde degerlendirebiliriz

Yukarida belirttigim toxic yaklasim oyuncuya Instagram'da kufur olarak yansiyor

Bu adamlarin insan oldugunu, surekli sosyal medyada gezip kendileri hakkinda ne yazildigini okuduklarini unutmayin. Cok etkileniyorlar dogal olarak

Adamın sosyal medyasına gidip hakaret veya aşağılama tam bir klavye mastürbasyonu.

Saçma sapan adamlar bunlar.

Ama eleştiriye cevap verirken üsluplar da çok kötü.

Galatasaray'ı düşünmesem bana ne verilen 13 milyondan.

Düşündüğüm için eleştiriyorum.

Adamın sosyal medyasına gidip hakaret veya aşağılama tam bir klavye mastürbasyonu.

Saçma sapan adamlar bunlar.

Ama eleştiriye cevap verirken üsluplar da çok kötü.

Galatasaray'ı düşünmesem bana ne verilen 13 milyondan.

Düşündüğüm için eleştiriyorum.

Elestir tabii. 13 degil 10 bu arada. Zaten burada insanca da elestirildi.

Ben de bugun elestirmek icin girdigim konuda Diagne'yi savunurken buldum kendimi.

Suur onemli.

Mesela bugun yedigi sariya laf edenler var ki pozisyonun sari kartla alakasi yok. Mactaki tek faulu ki oyle net bir faul de degil.

Topcumuza sahip cikmazsak yer bitirirler, olan verdigimiz paraya olur. O para gitti bir kere artik. Su noktadan sonra topcuyu medyadan korumak gerekir.

Diagne'nin Kasımpaşa'da izlediğim maçlardaki görüntüsünü hatırlıyorum bu adamın orta sahaya kadar gelip top alan dönüp çalım atıp oyunu açan görünümde istekli halleri vardı. Başakşehir'e karşı Da Costa'ya karşı koşarak üstünlük kurup penaltı aldırdığı pozisyonu hatırlayın misal. Bugün istek anlamında, motivasyon anlamında arkadaşlarının gerisindeydi. Yapılmayacak basit top kayıplarını o yüzden yaptı. Neden bilmiyorum ama isteksiz, gamsız bir görüntüsü var. İsteyen, arzu eden bir Diagne golle burun burun gelme konusunda ligin en iyisi.

Diagne'nin Kasımpaşa'da izlediğim maçlardaki görüntüsünü hatırlıyorum bu adamın orta sahaya kadar gelip top alan dönüp çalım atıp oyunu açan görünümde istekli halleri vardı. Başakşehir'e karşı Da Costa'ya karşı koşarak üstünlük kurup penaltı aldırdığı pozisyonu hatırlayın misal. Bugün istek anlamında, motivasyon anlamında arkadaşlarının gerisindeydi. Yapılmayacak basit top kayıplarını o yüzden yaptı. Neden bilmiyorum ama isteksiz, gamsız bir görüntüsü var. İsteyen, arzu eden bir Diagne golle burun burun gelme konusunda ligin en iyisi.
Aşırı motivasyona var gibi bence ve büyük takımda kendisini gösterme çabası ile baskıyı kaldıramıyor....

TRT de diagnenin sözde kırmızılık pozisyonunu izliyorum da.

Buna kırmızı diyen futbol cahili veyahut art niyetli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt