Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savunan değilde takım icin susan iyi seyler dusunen diyelim yoksa bu adam kimsenin babasının oglu değil.

Gidip instigram hesabına küfür etmek care değil buyuk bir sorun aslında kendi kendimize zarar veriyoruz.
Küfür olayına genellikle karşıyım ki bu adam küfürü hak edecek durumda değil açıkçası.

Dün gelmiş adamı hadi günlük performansına ile eleştiri yaparız da fazlası ergene yakışır bir durum olur.

Küfür edenler zaten çoluk çocuktur.
Bunu anlayacak kadar zekası olmaya bilir ama yanında bir sürü insan var kulüpten olsun, menajeri olsun. Onlar ilgilenir bu durumda kendisi ile ila ki alınganlık yaptıysa eğer.

Kaç bin, milyon insan takip ediyor kulübü ve oyuncuları. Geldiğinden beri de sonuçta tatmin edici performans gösteremedi. Yeni gelmiş adaptasyon süresi olabilir ve saire gibi konulara herkes önemsemez. Hemen katkı verdiğini görmeyip hatta kötü olduğu gördüğü an küfürde eder maalesef.

Şimdi ligin sonuncusu akhisara 2 gol falan atar hemen unutulur neler yapamadığı taraftar tarafından.

Kasımpaşa Diagne'den sonra maç kazanamaz hale geldi. Diagne'yi geri verelim bunlara.

Diagne : 10 milyon avro + Trezequet karşılığında geri alabilirler.

Şu sosyal medya taraftarından utandım.

Ne zannediyorlar bunlar Galatasaray'ı real madrid filan değiliz he biz. Sen go home yazınca o adam gitmeyecek milyon euroluk anlaşmalar yapılıyo. Hem adamın moralini boz daha ilk maclarında hemde 2 mac gol atsın kral olsun.Kulübe nasıl bir ihanet icinde olduklarının kendileride farkında değil. Zaten çoğu ergen tayfa. Yeminle tiksindim bu adamlardan. Galatasaray'ı tutmayıp fenerli filan olsalardı keşke. Biz azınlık olsaydık ama aklı başında olsaydık.

O çok büyük tepki verenleri go home tarzı tepki verinlerden cacık olmaz..Ve onların kaale alnıcak adamlar olmadığını düşünüyorum..Ve futbollla alakaları olmayan azınlıklar olduğunu düşünüyorum.

Ama sizin gibi herşeyi savunmak ,her oyuncuyu körü körüne savunmak gibi çok büyük hataya düşen taraftarlar bence bu saydığın adamlardan daha çok engel bu klübün önünde.Çünkü daha fazlasınız.

Diagne gol atsada atmasada onun bu paralar etmeyeceği gerçeğini değiştirmeyecek.
Başımızdaki çapsız tepkiler vermediğimiz sürece bu klüp batmaya mecburdur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O çok büyük tepki verenleri go home tarzı tepki verinlerden cacık olmaz..Ve onların kaale alnıcak adamlar olmadığını düşünüyorum..Ve futbollla alakaları olmayan azınlıklar olduğunu düşünüyorum.

Ama sizin gibi herşeyi savunmak ,her oyuncuyu körü körüne savunmak gibi çok büyük hataya düşen taraftarlar bence bu saydığın adamlardan daha çok engel bu klübün önünde.Çünkü daha fazlasınız.

Diagne gol atsada atmasada onun bu paralar etmeyeceği gerçeğini değiştirmeyecek.
Başımızdaki çapsız tepkiler vermediğimiz sürece bu klüp batmaya mecburdur

Ben herşeyi yerine göre yaparım.

Sen benim burda 1 tane körü körüne savunduģum adamı göremezsin. Benim avatarimı görüyo musun? Ben bu adamı bile yeri geldi eleştirdim. Yeri gelicek diagneyi de eleştireceğim ama daha yeri ve zamanı değil. Siz bir adamdan hoşlanmıyorsunuz diye ben kendi bildiğim doğrulardan vazgeçemem yani.

Bu baskıyı diagne için değil başımızdaki çapsızlar için yapmak lazım..
Bu taraftar dünyadan bi haber.
Bizim klüpde başkan ve yönetici olmak müthiş birşey..İstediğin kadar rezil olan fiyaskolara imza at..Hiç farketmiyor birşekilde savunuluyorsun ve suçsuz oluyorsun..
İnanılır gibi değil.

Hakikaten şu sosyal medya hesabına gidip kendi futbolcusuna hakaret eden zeka fakiri tipler keşke fenerli olsaydı. Daha az ama daha akli başında bir taraftar profilimiz olsaydı. Üzülüyorum görünce. Bize gelirken yüzü sevinçten gülen adam iki haftada depresyona girdi. Kendi futbolcusunu el birliğiyle bitiren taraftar olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt