Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera girip benim yazdıklarımı okuyup yıpranıyo mu yani

burdan bunu anladıysan beni haklı çıkarmışsın demektir, sistematik şekilde yıpratmak için onun okuması mı lazım. Kamuoyu önünde yıpratılıyor. tek bu forumda olduğunu düşünme, instagram hesaplarına girip bakarsan aynı sistematik yıpratma ordan da sürüyor, spor sitelerinin yorumlarında da sürüyor. açıp gscyi okumuyor ama instagramdaki yorumlarını okumadığını mı düşünüyorsun

futbolcuların başlıklarına gelip sistematik bir biçimde yıpratmaya çalışan bazı akli dengesi bozuklar var. Bunların aklı da bozuk olduğu için laf anlatmayla baş edemedik. Çöpleri kovaları tek tek raporladık yine baş edemedik. Tek çareyi engellemekte buldum. Hergün foruma giriyorum diye ben bk çukuruna mı girdim diye düşünürken şuan forum çiçek bahçesi oldu. Gördüğüme engeli basıyorum, tavsiye ederim. raporlamayla uğraşmayın.

ligin ilk yarısı öyle veya böyle 20 gol atmış adam nasıl çöp olabiliyor, eleştirelim de hırsını tekniğini vs. bi işte çalışıp diğerine geçince bile 1 ay bocalayıp ortama alışamıyorsun. kaldıki bu oyun aktif bir oyun, bir şeyleri ezberlemek gerekiyor. Ben diagneden verim alsak bile %100 verim alacağımızı da düşünmüyorum. Bu takım tam kadro yaz kampı geçirip hep beraber yükleme yapılıp taktik çalışmadığı sürece bu kadrodan verim alamayız. Sizin işyerndeki arkadaşlarınızla haftasonları halısaha maçı yaptığınız gibi olmuyor bu işler. ftye kızıyorduk da adam gerçek manada futbolu biliyor, bunlara kalsa diagne de alınmazdı, elimizdeki belhandayı da yollarlardı, muslerayı da linç ederlerdi, serdara da ölüp biterlerdi.

FT bundan sonra ne yaparsa yapsın, eleştirmeden önce bir durup bakmak lazım, bu adam futbolun içinde, neden bu kararı vermiş diye gerçekten durup düşünmek gerek. umarım forum daha fazla çukura dönmeden bu hal vaziyet düzeltilir, şimdilik kendi çapımda temizlik yaptım.
burdan bunu anladıysan beni haklı çıkarmışsın demektir, sistematik şekilde yıpratmak için onun okuması mı lazım. Kamuoyu önünde yıpratılıyor. tek bu forumda olduğunu düşünme, instagram hesaplarına girip bakarsan aynı sistematik yıpratma ordan da sürüyor, spor sitelerinin yorumlarında da sürüyor. açıp gscyi okumuyor ama instagramdaki yorumlarını okumadığını mı düşünüyorsun

Bu ikisine katılıyorum. Diagne bence haddinden fazla çok yıpratıldı. Gomis de ilk geldiğinde ilk maçlar ve ostersunds maçında ayağına top değmemişti. Sonra takıma ve taktiğe alışınca kral oldu.

Diagne'ye zaman vermeliyiz. Burak bile hazırlık kampını beşiktaşla geçirmesine rağmen esas katkıyı 1 ay sonra vermeye başladı. Devre arası transferlerinin adaptasyonu biraz zor oluyor.

ben sadece burda yıpratıyom o yüzden diğerlerini üzerime alınmadım

Diagne ve Linnes tam olarak hazır değilse Erzurum maçında riske etmek tehlikeli olur hatta Emre Akbaba içinde sıkıntılı bir maç olur Erzurumda gece 9 'a kadar sürecek maç şubat ayında. İlk önceliğimiz futbolcularımızın sağlığı olması gerekiyor ...

5 para etmez , Gomis'i çok arayacağız daha..
umarım sezon sonu araplara çakarız

60 dan sonra doldur bosalt icin girip gol atacak

Bu kadar gömülecek bir adam değil.
Karar vermek için daha çok erken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt