Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
17 Ocak 2019'da oynana Kasımpaşa - Alanyaspor Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde direkt kırmızı kart görerek 4 maç ceza alan 27 yaşındaki futbolcu, cezasını Alanyaspor - Galatasaray maçı ile doldurdu.
sari kart cezasida vardi. 4 tane gormus

17 Ocak 2019'da oynana Kasımpaşa - Alanyaspor Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde direkt kırmızı kart görerek 4 maç ceza alan 27 yaşındaki futbolcu, cezasını Alanyaspor - Galatasaray maçı ile doldurdu.

4 değil 5 maçtı cezası bjk maçında kart görerek cezalı duruma düşmüştü + tükürükten dolayı 4 maç yedi.

Anladım haber kaynakları skntılı ,ts maçında sahada

Diagne isimle firvetimizi pek begenmiyorum, lakin bencil olmasi arti olarak goruyorum.

Bizim salaklar topu kaleye kadar getirip bitiremiyor, bu adam ve mitrioglu bitirir.

Bu arkadasta trabzon macindan sonra GSC tarafindan cöp listesine eklenecektir. Bazilarimiz sene sonu satilmasini dahi isteyebilir ilk macindan sonra. Çöplemeye merakliyiz taraftar olarak

Trabzon maçindan sonra “Herifi tutamayiz, ŞL. 1-2 Maç ciksin 40 Milyona satariz” gibi Yorumlar görür gibiyim. Kral kapaklari takacak.

2 tane ataçak. Biri kafayla, öbürü tam 90’a.

Bir futbolcuyu değerlendirmek için 5 maç gerekli bence. Revivo mağduru olarak kimseyi ilk maçta yargılamaya karar verdim. Ayrıca ne göklere çıkarmak ne de yerin dibine sokmak gerekli futbolcuyu. Sosyal medya insanları çok radikalleştiriyor. Sevdiğin futbolcu kötü bir şey yapsa bile batmiyor. Sevmediğin iyi bir şey yapsa takdir edesin gelmiyor. Bu yanlış.

İç saha maçlarında Sinan Gümüş bile goller atıyor.

Herkes x2 oynuyor cidden.Bu yeni transferlerle birlikte Diagne'de çoşar.Valla 2 golü var en az diyorum bakın.

13-14 kanat organizasyonu yaparız, 6-7 kez adama topu yollarız..gerisi kolay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt