Arda Yıldırım
Parçalı Üye
- 19 Ağustos 2010
- 3.591
- 1.488
- 1.563
Drogba gibi ilk topla buluşmanda golü atsanda tüm kuşlar çıldırsa cagne reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne reisi la bundan olsa olsa çöp olur.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben maça göre konuşmam renkdaş. Skorcu değilim. Bu herif uzun vadede çöp olduğunu kanıtlayacaktır. Aynı ndiaye gibi.Rezerved, mactan sonra görüşürüz
Ben maça göre konuşmam renkdaş. Skorcu değilim. Bu herif uzun vadede çöp olduğunu kanıtlayacaktır. Aynı maldiaye gibi.
Yok. Hepsi rezalet.Super ligde begendigin topcu var mi?
Ben maça göre konuşmam renkdaş. Skorcu değilim. Bu herif uzun vadede çöp olduğunu kanıtlayacaktır. Aynı maldiaye gibi.
Maçları izleyen bir insan mitroglu'na top bile atılmadığını görebilmiştir diye düşünüyorum. Tabii kaçak göçek 140p de pixel pixel izlediyse bilemem.uzulerek reportlamaliyim ki mitroglu > diagne kehanetin cuvala girecek gibi ahbob
Yok. Hepsi rezalet.
Zaten oynanan oyundan da belli oluyor.
Galatasaraylı olduğum için takip ediyorum ve koca takımın sıradan bir Anadolu kulübüne evrilmesine de üzülüyorum. Buna çanak tutan da maalesef taraftar.Ne diye takip ediyorsun ki reyis
Begendigin agzini sulandiran europa takimlari gibi olamayacagiz hic.
Ne.biz ne de ligimiz
Gel vazgec
Galatasaraylı olduğum için takip ediyorum ve koca takımın sıradan bir Anadolu kulübüne evrilmesine de üzülüyorum. Buna çanak tutan da maalesef taraftar.
Onların ve takımın durumu ortada yufcum.Sen ve ahmed abi deki oyuncu portfoyunu hicbir zaman anlayamadim.
Sorsak transfer edebilcegimiz en fazla 5 topcu sayabilirsiniz toplamda ama ne hikmetse potansiyel her transfere gelene gidene bok muamelesi cekiyorsunuz
Maçları izleyen bir insan mitroglu'na top bile atılmadığını görebilmiştir diye düşünüyorum. Tabii kaçak göçek 140p de pixel pixel izlediyse bilemem.
Onların ve takımın durumu ortada yufcum.
Merak ediyorum, gerçekçi transferler olmak kaydı ile,
Takımdaki hiçbir oyuncudan memnun olmayan suphi bey acaba hangi transferleri görmek isterdi?
Bu soru sorulunca nedense hemen arazi oluyor veya kaçamak cevaplar.
Gerçekçi hedefler olmak şartı ile her mevkiye alternatifi ile birlikte 22 adam saymasını rica edeceğim
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi