Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben maça göre konuşmam renkdaş. Skorcu değilim. Bu herif uzun vadede çöp olduğunu kanıtlayacaktır. Aynı ndiaye gibi.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cöp cikarsa kina surersin ben demistiyimcilerden neffret ediyorum adam daha maca cikmadi insallah iyi olur diyeceğine cop cikacak diyor adam

Kanatlar is görmese Diagne de is görmez. Bu takim nezaman gol atmak icin kimseye muhtac olmayan bir forvet getirecek? Ceza sahasi disinda topu alip icabinda bir iki kisiye teknigi ile gecip gol vurusunu yapacak adam nezaman görecegiz merak ediyorum. Cünkü kanatlar tikanirsa pivot forvetin ancak bos bos ceza sahasi icinde gelmeyen toplari bekler. Bu demek degilki diagne basarisiz olacak ama ben bir türlü pivot forvetleri sevmiyorum

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam maça çıkmadı şu yorumlara bak komedi resmen kötü oynasada burda sevinsek diyen elemanlar var.

Kanatlar is görmese Diagne de is görmez. Bu takim nezaman gol atmak icin kimseye muhtac olmayan bir forvet getirecek? Ceza sahasi disinda topu alip icabinda bir iki kisiye teknigi ile gecip gol vurusunu yapacak adam nezaman görecegiz merak ediyorum. Cünkü kanatlar tikanirsa pivot forvetin ancak bos bos ceza sahasi icinde gelmeyen toplari bekler. Bu demek degilki diagne basarisiz olacak ama ben bir türlü pivot forvetleri sevmiyorum

yalnız şöyle birşey var cagne pivot forvet degilki :) her uzun boylu pivot olmuyor gomis tarzı ceza sahası golcüsü
pivot forvet elmander tarzı negredo tarzı ilerde top tutan top indiren asis yapabilen tarzda oynayan oyuncular oluyor cagne aynen gomis gibi tek farkı kafa golleride atıyor ve daha hızlı

yalnız şöyle birşey var cagne pivot forvet degilki :) her uzun boylu pivot olmuyor gomis tarzı ceza sahası golcüsü
pivot forvet elmander tarzı negredo tarzı ilerde top tutan top indiren asis yapabilen tarzda oynayan oyuncular oluyor cagne aynen gomis gibi tek farkı kafa golleride atıyor ve daha hızlı
Sanki teke tek de teknik ile degil de sirf kaba kuvet ile adam geciyor görüntüsü cizdi bana

Uzun atıp topu orda topu tutamaz mi diyorsun yada hava topunu etrafına indiremez

Galatasaray düşmanlarının.....

ilerde top tutar ama öyle elmander gibi filan sagını solunu oynatsın pas versin beklemeyin bu adam golcü aldıgı topları genelde kaleye cakıyor

o yüzden dedim gomis tarzı yani ceza sahası golcüsü yada jardel gibi düşünün

pivot forvetle alakası yok yani adamın

Tamam işte, her transfer dönemi böyle adam denk getirmek ben de isterim fakat bunları getirecek fırsatın doğması lazım...
Zaten hep böyle adamlar gelse su an apayrı şeyler konuluyor olurduk

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pandev ontivero burdisso gibi adamlar da gelmişti mesela vizyon transferi olarak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt