Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanatlar is görmese Diagne de is görmez. Bu takim nezaman gol atmak icin kimseye muhtac olmayan bir forvet getirecek? Ceza sahasi disinda topu alip icabinda bir iki kisiye teknigi ile gecip gol vurusunu yapacak adam nezaman görecegiz merak ediyorum. Cünkü kanatlar tikanirsa pivot forvetin ancak bos bos ceza sahasi icinde gelmeyen toplari bekler. Bu demek degilki diagne basarisiz olacak ama ben bir türlü pivot forvetleri sevmiyorum

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onyekuru cizigi Kanat dan ziyade ikinci forvet / gezen Forvet tipinde bir oyuncu.

Feghouli ise eskisi gibi değil.. ağırlaştığı ama oyun vizyonu yükseldi.. o da daha çok içeriye kat ediyor... Posession oyununda etkili oluyor.

Bizim saf çizgi kanat'ımız yok... Vardı arablara sattık...

Trabzonsporun genc kalecisinin kızlıgını bozacak insallah

Kanatlar is görmese Diagne de is görmez. Bu takim nezaman gol atmak icin kimseye muhtac olmayan bir forvet getirecek? Ceza sahasi disinda topu alip icabinda bir iki kisiye teknigi ile gecip gol vurusunu yapacak adam nezaman görecegiz merak ediyorum. Cünkü kanatlar tikanirsa pivot forvetin ancak bos bos ceza sahasi icinde gelmeyen toplari bekler. Bu demek degilki diagne basarisiz olacak ama ben bir türlü pivot forvetleri sevmiyorum

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu söylediğini yapabilen dünya üzerinde kaç tane forvet var merak ediyorum?

Diagne ceza alsnında çok tehlikeli oyuncu. Topu ceza alsnına getirmek önemli bir şekilde kafa, ayak sokup tehlikeli oluyor diagne. Bu açıdan gomise benzer özellikte. Şutları sert değil. Ben top kontrolünü ve tekniğinide beğeniyorum. Ciddi bir güç katacak takımımıza.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Merak ediyorum, gerçekçi transferler olmak kaydı ile,
Takımdaki hiçbir oyuncudan memnun olmayan suphi bey acaba hangi transferleri görmek isterdi?
Bu soru sorulunca nedense hemen arazi oluyor veya kaçamak cevaplar.
Gerçekçi hedefler olmak şartı ile her mevkiye alternatifi ile birlikte 22 adam saymasını rica edeceğim

Evet suphi gene arazi
Çünkü bu ve türevleri art niyetli insanlar
Gündelik hayatlarında böyle olduklarını sanmıyorum fakat buraya gelip birkaç insanı çileden çıkarıp kendilerince tatmin oluyorlar
Forum yönetimi bu art niyetli üyelere bann atmalı

Akşam en az 50 gol atar kasımpaşalı.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne yazık ki burak yılmaz artık sadece bitiriciliğin çok ötesinde bir futbolcu

dün akşam oynadığı tek toplar ve yaptığı presler bunun ispatı

Kral Burak çok geç gelişti. kendini en geliştirdiği dönem kariyerinin sonlarına denk geliyor. ama allah var azimli adammış. türkiyeden santrafor çıkmaz öyle kolay kolay ama türkiyenin gördüğü en yeteneksiz adam konumundayken o yeteneksiz ve oklava yutmuş birini andıran fiziği ile bir şeyler yapmayı başardı

Beni alıntılamıyorsun ki onurcum. Ortaya yazıp sonra kendini alıntılıyor daha sonra da kızıyorsun.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam seni alıntılayıp yazıyorum, ligde hiçbir futbolcudan memnun değilsin, bizim takım da dahil.
Gerçekçi transferler olmak şartı ile bonservis ve maaşlarını hesaba katarak her mevkiye alternatifi ile futbolcu önerilerini alalım

1. Omer'den kurtulduk, Yuto reyis geri dondu.
  2. Forvette Diagne reyis sonunda maca cikacak, yedekte'de bir forvetimiz olacak.
  3. Luyindama - Marcao birbirine alisti
  4. Temposuz Fernando yerine fiziksel olarak hazir olan Donk oynuyacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt