Cahit Çiftçi
Parçalı Üye
- 3 Haziran 2011
- 2.968
- 153
- 1.023
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pozisyona girdi atamadı heyecanlıydı ileriki haftalarda çok gol atacağınin işaretini verdi falan da Allah aşkına elle gol atmaya çalışmak nedir ya VAR uygulaması varken bide.
Katiliyorum.Bu maçta iyi diyen göz doktoruna gitsin yüzde yüz iki tane kaçırdı kırmızısi vardı
Topu yigamazsak büyük hayal kırıklığı olur
Galatasaray düşmanlarının.....
Diagne 'nin Türkiye kariyerindeki ilk maçını izlediysen bu yorumu yapmana hak veririm. Ama Diagne 'yi daha önce Kasımpaşa ile izlediysen disiplinsiz deme hakkımız yok
Biz bu adamın disiplinsiz olduğunu bilerek almadık mı ? yahu adam sarı kart cezalası olduğu gibi bir de üzerine rakibe tükürdüğü için toplam 5 maç ceza aldığı dönemde transfer ettik adamı,
Şimdi mi aklınıza geldi disiplinsiz olduğu ? Allah Allah Diagne disiplinsizmiş bak sen şu işe valla helal olsun çok inceyi görmüşsün reis nasıl bir önsezi bu tebrik ederim (!) hemen teknik ekibi de uyaralım Diagne 'nin disiplinsiz olduğunu sen ve Diagne hariç kimse bilmiyor sanırım hala, mesela ben sen söyleyince öğrendim bunu (!)