Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hmm Benfica 'ya yenildik Diagne isabetli şut çekememiz demek ? hemen foruma girip forvete bok atmam onu çöp ilan etmem gerekiyor

Gsc Futbol Ulemaları

Yahu deli misiniz ? yoksa bilerek mi yapıyorsunuz anlamıyorum. Bu adama biz dün 1 kere bile pozisyon hazırlayabildik mi ? 1 defa isabetli orta ile gol pozisyonuna sokabildik mi adamı ? ne bileyim al da at diyebilecek bir pozisyon hazırladık mı adama ? yok haydi söyleyin dün şu pozisyonda hatası vardı şunu yapsaydı kesin gol olurdu diyebileceğiniz bir tane sadece bir tane pozisyon söyleyin bana. Ne yapacaktı defanstan gelip top alarak 6165161 kişiyi aynı anda çalımlayıp gol atmasını mı bekliyorduk ? Onyekuru 'nun zorla vermediği paslarda gidip Onyekuru 'yu dövüp ayağından topu zorla almasını mı bekliyorduk ?

Evet Diagne dün çöp gibiydi (!) çünkü 3 kişiyi çalımlayarak çizgiye inip orta açması aynı orta yere inmeden ceza sahasına gidip kafayla golü yazması gerekiyordu. Nasıl ki stoperlerimiz hem defans yapıyor hem geriden top çıkarıyor hem hücum tehlikesi yaratıyor ve yaptıkları en ufak hatada golü Marcao yedirdi Luyindama çok top kaybediyor onun yüzünden yenildik oluyorsa evet sevgili GSC Futbol Ulemalarına göre dün maçın tek suçlusu Diagne idi hatta hemen çöp ilan edelim değil mi ? evet kesinlikle bu tüm sorunlarımızı çözer

Sen önce elindeki forveti tanı bu adam hücum pres yapacak gelip orta sahadan dribling ile gol yapacak birisi değil. Bu adam ceza sahası golcüsü, hedef forvet nokta golü ne derseniz deyin de bu adam bu işi en iyi yapanlardan. Sen bu adama pozisyon hazırla bu adamı doğru düzgün besle her maç 2 tane sallar ama sen adamın ayağına top değdirmeyi becerememişsin şimdi burada gelip tüm suçu adama atıyor hemen çöp ilan ediyorsun

Rez. alın 2 gün sonra Kasımpaşa maçını Diagne 'nin attığı goller ile kazanırız herkes burada Ronaldo Lima ilan eder Diagne 'yi ...

Bende mi anormallik var bilmiyorum gelmeden önce en çok karşı çıkanlardan biriydim uçuk bonservis ödeyeceğimiz için..Ama oynadığı 2 maçta penaltı dışında gol atamamasına rağmen umut verdi... Belki de eren kazmasını izlediğimiz için öyle hissettim..
2 maç için artıları

- Pivot santrfor olarak gayet faydalı gibi.. Sırtı dönük top indirebiliyor fiziğini iyi kullanıyor..Rakip defansı rahatsız ediyor eren gibi casper muamelesi görmüyor sahada.. Topla arası iyi paslı oyuna uygun gibi..Özellikle ts maçında müthiş 2 ara pası vardı..

eksileri

-Az koşuyor biraz da ağır..Gerçi o fizikle hızlı olması da çok zor..Luyindama gibi motivasyon sorunu var biraz da laubali..

Sonuç olarak takıma alıştıkça daha da faydalı olacağını düşünüyorum şimdilik..

Taraftarın istedigi forvet tipi degil. Taraftar pozisyonlara forvetin yardım etmesini oyunun icinde olmasını istiyor bu adamın kafasına topu carptırıp gol attıracak 100 tane orta acacaksak ne kadar gol atarsa atsın bu adama burak muamelesi yapılır

haa beklenilen etkiyi yapmasa dahi destekleyeceğiz tabi
sezon sonuna kadar sinan gümüş dahil herkesten gelecek en ufak katkıya ihtiyaç var 22 için

Dün beğendim deyince laf edenler olmuştu bana...

Onyekuru topu zorlayarak sürmek yerine 11. saniyede Belhanda'ya verse Belhanda o açıdan kaleye vurabilir, topu tekrar Onyekuru'nun koşu yoluna atabilir, Diagne'ye oynayabilir veya sağ çizgideki Feghouli'yi atıp atağın yönünü değiştirebilir.

biraz salak olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz galiba

ts maçındaki hareketlerinden dolayı diyorum

ama 34 maçlık sezonda yine 20 gol atar

Elimizdeki forvetleri tanımıyoruz heniz bu oyun planı ile ne Diagne ne de Mitroglou 'nun başarılı olmasına imkan yok. Ha top yuvarlaktır bir şekilde özel yetenek vs. gol atarlar ama oyun içerisinde bu adamları kullanmasını bilmiyoruz
Iki pivot alıyorsun

Kanatların bencil Henry ve çizgiye gitmeyen Feghouli

Cümleten merhaba. Askerlik sonrası ilk postum olacak bu. :) İnsta'daki son paylaşımı altına gelen küfür ve hakaret vari söylemlerden dolayı, fotoğrafı yorumlara kapamış adam.

Şu takım azıcık pas atmayı öğrensin bu adama laf edenler müthiş bir şekilde geri vites yapacak tam aradığımız adam

Diagnenin kasimpasa macindan itibaren borulari dosemeye basliyacağini dusunuyorum.

Iki pivot alıyorsun

Kanatların bencil Henry ve çizgiye gitmeyen Feghouli
Ver orta sahanda bu adamları ortalı ile besleyebilecek 1 tane bile adam yok. Mesela şu Benfica maçında kanatlarımız Trezeguet ve Visca gibi adamlar olsaydı Diagne her türlü yıkardı o savunmayı

Ama işte dediğin gibi daha elimizdeki forvetler Diagne ve Mitroglou 'nun nasıl forvetler olduğunu çözemedik biz

Şimdiden kötü diyemem bonusları, vergileri, satış payı ile nerdeyse 15 milyon edecek bir topçu değil.

En fazla bonusları ile 7-8 milyon olmalıydı.

Bu açıdan çok fena kazık yedik.

Ben diyorum bu adam hep olması gereken yerdeydi adama gerekli paslar atılmadı diye. Onyekuru maçın içine zctı dün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt