Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün salladım biraz ama zaman geçince sakinleşiyor insan. Biraz daha bekleyelim bakalım. Sonuçta 2. maçını geride bıraktı sadece.

instagramdan bir sonraki maç için saç modeli beğeniyormuş gece gündüz.
bakalım bu sefer nasıl bir tarz göreceğiz

Dün beğendim deyince laf edenler olmuştu bana...

Adamın tek derdi gol atmak gerçekten. Gol atmak için kendisini yırtıyor sadece bu görünen tarafı daha önce Kasımpaşa forması giyerken canlı da izledim adamı saha içinde yaptığı her hareket gol atmak için adamın muazzam bir gol iştahı var

Ama bizim kazmalar sanki bilerek pas atmıyorlar adama gerçekten aynısı Mitroglou 'ya da olmuştu anlamıyorum ki herkes kendi yıldızının parlaması derdinde sanırım. Mesela Onyekuru Diagne veya Mitroglou 'nun gol atmasını istemiyordur adım gibi eminim bundan

0 asistle oynayan kanat oyuncumuz var forveti eleştiriyoruz.
Diğeri de 2 asist ile oynuyor reis haydi Onyekuru yine kanat değil de geniş alan olursa kendini boşa atıyor hızı ve bitiriciliği ile 9 tane gol attı Feghouli ne gol ne asist ne sıfıra iner ne adam eksiltir

Bu sene dönemlik 3-4 maçlık performansı hariç (Kayseri maçı ile başlayıp Porto maçı ile biten kısa bir dönem) hariç bildiğin Belhanda 'dan bile kötüydü yemin ediyorum Sinan Gümüş veya Yunus Akgün oynasa daha çok skor üretirdi orada

Yahu Emrah Başsan 'ın 7 tane asisti var bu ligde bizim 2 tane kanat oyuncumuzun toplam 2 asisti var ...

Garry Rodrigues satılmasaydi keşke. Geçen sene Gomis Garry uyumu çok iyiydi. Bu sene Garry Diagne uyumu olabilirdi ama işte ffp.

''Kafadan sakat'' kontenjanımızı doldurmuş oldu (İlle öyle birileri olacak nedense?!, kulübün tüzüğünde yazıyor ellaam?!?); bundan sonra transfer edilecek futbolcuların mental yönden sağlamlığı en öncelikli kriter olmalı...

Baskan kendisi acikladi yaw bonus var diye. Rakami aciklamaya korktuklari bir bonus iste.

86141d999ff4dfc67ef12530932aef91.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt