- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Acilen dönmesi için operasyon başlatılmalı ABD başkanı dahil herkes harekete geçmeli. Şaka maka biraz zorlarsak trump bu konuda twit atabilir.nerdesin be adam gelde iki diagne savunak ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acilen dönmesi için operasyon başlatılmalı ABD başkanı dahil herkes harekete geçmeli. Şaka maka biraz zorlarsak trump bu konuda twit atabilir.nerdesin be adam gelde iki diagne savunak ?
@trump m8 şu herifi döndür beeAcilen dönmesi için operasyon başlatılmalı ABD başkanı dahil herkes harekete geçmeli. Şaka maka biraz zorlarsak trump bu konuda twit atabilir.
Emir atarsa bir şansımız var derim xd@trump m8 şu herifi döndür bee![]()
o da yok ki ?Emir atarsa bir şansımız var derim xd
Benim şöyle idaam vardı bununla ilgili ki halen geçerli.Üst düzey profesyonel üst düzey yetenek olsa Türkiye'de ne işi var? Istisnalar hariç sorunlu ya da gücü ancak Türkiye ligine yeten adamlar.
Türkiye ligi standartlarında güclü ve 20 gol atmış bir adam. Bu kadar gömmeyin harbiden pişman olacaksınız bekleyip görelim.
bunu hocan aldırdı şevqiKardeşim suç bunda değil bu adamın kapasitesi belli herhangi bir anadolu kulübün de güzel işler yapabilir ancaak büyük takım da oynamak büyük işler başaramak her adamın harcı değil zaten yetenek olarak pek artısı yok sen ne akla hizmet gider 10 milyon euro verip artı da bonus falan veriyorsun ki hadi yönetim acemi ya hocaya ne demeli nasıl olur da bunu kabul edebilir anlam vermek zor biz ne kadar eleştirsekte bu bizim malımız sene sonuna kadar destek olup araplara ya da kime ise artık paketleyecez.
Öyle olursa yine satabilme imkanın var. Gol kralı olucak yüksek ihtimal. Ama yaklaşma tarzı yanlıs. Şu an bu adamı yerden yere vurmak yersiz. Sampiyonluk gelirse bu adamla gelicek giderse de onunla gidicek. Şu an çok fazla stres icinde ve morali bozuk buna yüzde yüz eminim. Büyük camiaya adapte olmak zor iştir. Diger liglerde böyle olaylar oluyo mu adam geldiği gibi leblebi gibi gol mü atıyo?Benim şöyle idaam vardı bununla ilgili ki halen geçerli.
Bazı oyuncular vardır ki oldukları o takımda ve dönemin oyuncuların ile müthiş iletişim ve kimya tutturur.
Misali başka örnek guiza. Oda bir senede orada oynadığı o takımda müthiş kimya tuturmuştu. Ne öncesinde nede sonrasında bunu bidaha yakalamadı ama.
Diagne da benzer diye tahmin ediyorum.