Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bikaç gol attırıp hemen arabistana postalanmalı. yaşı yüksek, kapasitesi belli, oyuna katkısı belli. büyük takım golcüsü olmadığını daha ilk maçtan belli etti, mental açıdan da sıkıntılı bir herif zaten

Kasımpaşa'da iyi ki 20 gol filan atmış belki araplara aynı paraya satarız. Seneye buna güvenip sezona başlamak hata olur.

Galatasarayin GSC taraftari once goklere cikarip sonra top gelmeyince kufur eden kisilerlden dolu.

Ama hala onyekuru ve feghouli 1 tane orta acmadi herife. Bekliyoruz 5ci maci bir tek Nagatomo bir kac tane orta acti, dokundugu her kafa topu tehlike oldu.

futbol takımımız hala forvetsiz oyun planına devam ediyor. Mitroglu bi şut çekti geldiğinden beri o da gol oldu. forvetlerimiz topa dokunamıyor ataklarda

bu işin bokunu çıkarıyoruz. Burak varken de taa savunmadan buraka top atıyoduk. ayağımıza ne zaman top gelse herkes burak'a şişiriyodu. şimdi de tam tersi var. Ortasını bulmamız gerek

Haha bide gittik buna okadar para baydik, nede olsa kimsenin cebinden cikmiyor, Kulubün cebinden cikiyor.

yazıklar olsun senin gibi adama.. parayı bulan afrikalının ve Türkün kıçı başı oynuyor

Bu adamın dünkü maçtaki günahı ne yeter artık bence illa bi günah keçisi arıcaksanız gidin selcuktu semihti onyekuruya falan bakın adam sakatlıktan cıktı 20 dakka top oynadı yahu

Bu adamın dünkü maçtaki günahı ne yeter artık bence illa bi günah keçisi arıcaksanız gidin selcuktu semihti onyekuruya falan bakın adam sakatlıktan cıktı 20 dakka top oynadı yahu
Valla bende anlamadim ne yapti da vuruluyor? Herif bir iki top indirdi gol atamadilar , daha ne yapsin 20 dk icinde

Valla bende anlamadim ne yapti da vuruluyor? Herif bir iki top indirdi gol atamadilar , daha ne yapsin 20 dk icinde
millete malzeme veriyolar iştee , diagneyle imzaladıgımız gün adamlar fesatlıktan böyle bi algı yarattı bizde destek oluyoruz . ama burada bukadar eleştiri varsa bu adam leblebi gibi goller atmaya başlıcaktır

Golü sinan gümüşte atıyor mesele gol atıp atmaması değil futbol cahili gibi konuşmayalım.Bu adamın yeteneği bu kapasite de oynayacak seviye de değil karakter sorunu da cabası sene sonu satıp paraya çevireceksin başka çaresi yok.

Sonra Anadolu takimlarina cuval cuval para verip adam almayalim deyince biz kötü oluyoruz.

Kasımpaşayı zengin ettik biz fakirleştik beceriksiz futboldan anlamayan teknik direktör ve yöneticiler yüzünden

GS çok ciddi yatırım yaptı bu adama, onun için destek olmak şart. Bonuslarla 10-15 milyon Euro civarı bir rakam olacak deniyor. İnanılmaz bir rakam. Eleştirmek, küfretmek gereksiz. Destek olmak en mantıklı hareket olur.

Fatih Hocayı da anlamıyorum. Madem pres yapacak forvet istiyorsun neden bu adamı bu maliyete aldın? Şu ana kadar Kasımpaşa’dayken bize karşı ve bizdeki maçlarını izledim sadece. Buna rağmen bu adamın sırf ceza sahası golcüsü olduğunu görebiliyorum. Bu adam hücum pres yapmaz. Elmander olamaz. Pas ver koş vesaire gibi ekstra işler yapacak kapasite asla yok. Çalım atıp adam geçemez.

Bu adamı altı pas çevresinde topla buluşturacaksın ve o da gol atacak. Tek yapacağı iş bu.

Ben de başarılı bulmuyorum şu ana kadar ki performansını ama sizlere sorum şu: takım bu adamın gol atmasını sağlayacak pozisyonlar üretti mi?

Forvetinde bu adam varsa kanat olarak pas atamayan, orta açmayı bir seçenek olarak bile görmeyen Onyekuru ne kadar mantıklı?

Açıkçası ben Nagatomoyu sol açık oynatırım. Nagatomo bu adama çok sağlam ortalar yapar. Onyekuru ile Diagne bana hiç mantıklı gelmiyor.

Umarım önce takım toparlar ve bu adama gol atacağı pozisyonlar yaratır sonra Diagne de bunları tek tek atmaya başlar. Bu olana kadar gerçek taraftarın özellikle yapılan yatırımı da göz önüne alarak destek olması şart.

Terim almadı adama alıyoruz tamam mı dedirtmek için uğraştılar 6 ay boyunca ve son gün de olsa başarılı oldular onay vermeseydi yine forvetsiz kalıcaktık.

Patlama yapar mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt