Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu oyun planıyla bir şeyler başarması zor adama kimse orta açmıyor
mariano/Linnes + Emre/Nagatomo + Fegh ile olur'da, bizim onyekuru mala bagliyor bu konuda. Onye yüzünden'de sol bek de zor duruma düsüyor. Birde SU DURAN TOPLARI adam akilli kullansak (Mesela Emre T. de biraksak), daha iyi olacak

Bizim kanatlar full yenilenmeli. Artık götünü kaldıramayan, orta açamayan topu bel hizasından yuksrı kaldıramayan kanat görmek istemiyorum abi. Başlatım içe kat eden oyuncuya yeter artık. Gidin bulun getirin 2 tarafa da muzlar yollayan herifleri

Diagne'ye nedense torpil geçesim geliyor. Maçlarda çok kızıyorum ama ertesi gün olunca bir sonraki maçta yardıracakmis hissi geliyor.

Istedigi kadar calissin, eger takim kendisini beslemeyecekse her mac berbat gozukmeye devam eder

Bu kadar hareketsiz değildi bu.Fener maçında beşiktaş maçında hareketliydi bu adam belli ki fiziksel eksikliği var.Biraz güçlensin biz de onyekuru çubuk krakerini biraz dinlendirelim

Orta gelmiyor tamam kabul ama arkadaş sende biraz koş yürüyerek top oynuyorsun oyun icinde hiç yoksun...
Ben umudumu kestim bu heriften...
Sezon sonu mutlaka satmalıyız...

43050

Ulan teknik ekip hala Diagne için sorunu takım alışması/uyum süreci veya 11-12 km koşması/orta sahaya kadar gelip pres yapması filan zannediyorsa vay halimize

Birisi Diagne 'nin Kasımpaşa dönemini Çin deki döneminden görüntüler izletsin bizim teknik ekibe ceza sahası golcüsü olduğunu hatırlatsın

Aslında Fatih Terim ceza sahası golcüsü ile bir oyun kurgulayamıyor geçen sene ligin ikinci yarısında Gomis bile muazzam bir düşüş yaşamıştı önceden her maç 1-2 tane sallayan Gomis ligin son 9-10 maçında 4 gol atabilmişti sadece

Fatih Terim her forveti Elmander gibi kullanmaya çalışırsa Falcao gelse yine işe yaramaz. Bence sorun Diagne 'nin kalitesizliği veya Mitroglou 'nun fiziksel sorunlarından ziyade asıl sorun oyun planımız

Yahu herhangi bir duran top planımız yok
Kornerleri çöp ediyoruz
Set hücumunu zaten 2 senedir yapamıyoruz
Geçiş oyununda iyiydik o da sekteye uğradı
Bekleri kullanarak oyunu açıyorduk Mariano ve Nagatomo maç kaçırması / fiziksel durumları derken o da yalan oldu

Ee bu takım nasıl şampiyon olacak ? her maç Belhanda/Feghouli/Mariano üçlüsünün pas bağlantısı ile kilidi açmasını veya acaba Luyindama geriden çıkıp gol atar mı diye beklemeyeceğiz sanırım. Zaten takım defansı / alanları daraltma vs. ütopik beklentileri geçtim de bari bir hücum planımız olsun. İçerde bir şekilde taraftar gazı baskı vs. gol buluyoruz ama deplasman ? Kasımpaşa maçını sayma son 11 deplasman maçında 11 golümüz var anasını satayım maç başına 1 gol ile mi şampiyon olacağız ? deplasmanlarda gol yemezsek kazanıyoruz çünkü 2. golü atmayı beceremiyoruz ki Erzurum deplasmanı 1 gol, Alanya deplasmanı 1 gol, Göztepe deplasmanı 1 gol, Başakşehir deplasmanı 1 gol, Beşiktaş deplasmanı gol yok, Malatya deplasmanı gol yok, Antalya deplasmanı 1 gol, Akhisar deplasmanı gol yok, Trabzon deplasmanı gol yok

Bu ne ulan böyle ! iyi Luyindama ve Marcao ikilisinin içinden Maldini-Nesta çıksa da gol yemeden deplasmanda maç kazansak diye mi bekleyeciz ? yoksa Kasımpaşa gibi bir rakip denk gelse de 3-4 tane atsak diye bekleriz sene boyunca ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt