Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolcu yuhalamayı yanlış buluyorum. (tarık camdal vakası dışında) Takıma geç katıldı. Fizik olarak hazır değilmiş belli ki. Bak başakşehir Robinhoyu aldı kampa yetiştirdi hazır etti. Bizimkiler son gün aldı sonuç bu. Sonuçta seneye de bizle olacak muhtemelen.

hazırlama diye bişey yok topçuda biraz kalite,emek,özveri,disiplin olucak

necatinin alınma sürecini hatırlayın zaman shaqiriyle geçmiş ve alamamıştık gidip necatiyi aldık
hashtag vardı hatta twitterda #pazardanaldımshaqirievegeldimnecati diye

hazırmıydı neco yada kampa yetişmişmiydi geldi çat çat oynadı

bu hıyar 10 m euro gibi bi bedelle transfer olmuş ve bizim gibi bi kulübe transfer olmuş ama umursamaz bi havası var onu beğenmiyorum ben

gol atsada bu değişmiyicek başka şeylerde yapması lazım çünkü

e o zaman gomis kalsaydı aga sadece gol atması yetseydi

fhazırlama diye bişey yok topçuda biraz kalite,emek,özveri,disiplin olucak

necatinin alınma sürecini hatırlayın zaman shaqiriyle geçmiş ve alamamıştık gidip necatiyi aldık
hashtag vardı hatta twitterda #pazardanaldımshaqirievegeldimnecati diye

hazırmıydı neco yada kampa yetişmişmiydi geldi çat çat oynadı

bu hıyar 10 m euro gibi bi bedelle transfer olmuş ve bizim gibi bi kulübe transfer olmuş ama umursamaz bi havası var onu beğenmiyorum ben

gol atsada bu değişmiyicek başka şeylerde yapması lazım çünkü

e o zaman gomis kalsaydı aga sadece gol atması yetseydi

Haklısınız, maalesef kendine rol model olarak Balotelli'yi almış psikolojik olarak pek stabil bir görüntü vermeyen futbolcuyu transfer etmek risk.

Haklısınız, maalesef kendine rol model olarak Balotelli'yi almış psikolojik olarak pek stabil bir görüntü vermeyen futbolcuyu transfer etmek risk.

topçudan başka kızıcak kimsede bulamıyorum ben

herkesi utandıran kendisi çünkü

herkes,hepimiz istedi çünkü bu adamı ama bunda o beklentiyi karşılayacak bi hırs göremiyorum

Cengo ve Abdül'ün paşa üzerinden çevirdiği komisyon transferi işte fazlasını beklemeyin , geldiğinden memnun bile değil adam zorla mı imza attırdılar ne yaptılarsa.

Cengo ve Abdül'ün paşa üzerinden çevirdiği komisyon transferi işte fazlasını beklemeyin , geldiğinden memnun bile değil adam zorla mı imza attırdılar ne yaptılarsa.

Yok be, geldiği günler neşesi yüzünden okunuyordu. Sonra maçlardaki performansıyla tepki çekince herifin dünyası kaydı. Burası Kasımpaşa değil sonuçta.

Ancak laf atarsınız la

Aldım habere göre o kullaklık da Türkçe dil öğrenimi ile alakalı şeyler dinliyormuş. Profesyonel dedin oyuncu böyle olur

Şak şak şak, bravo Türkce öğreniyormuş müthiş profesyonel. 3 maç daha vasatın üstüne çıkamazsa gitsin arapça sürümünü indirsin yavaştan.

Bi oyun aklı falan da yok bu hırbonun mitroğlou en azından ne yaptığını biliyor neyse sezon sonuna kadar idare edelim şimdi saklarsan kendimize zarar veririz ancak

Bu herif Kasımpaşa'dayken çok kurnaz bir görüntü çiziyordu. Bize geldi sanki futbolu unuttu. Nasıl şey anlamadım arkadaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt