Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Y severmisin?Iyimiydi![]()
Tahminde bulunmaman beni hayli uzmekteBu maç biraz kıpırdar gibi oldu Bursa maçını bekliyorum o maçta da bir şeyler yaparsa ibreyi eksiden nötre çevirebilirim. (Hadi yaşadın hıyar ayağası)
Ama her halükarda verilen paraları etmez.
Firinda severim firinda beni y'nle beslermisin?Y severmisin?
1-1 ne yazık ki.Tahminde bulunmaman beni hayli uzmekte
Adam gibi izlersen top.geldigi.zaman golunu caktigini gorursun 3 sutu var biri kalenin ustunden az farkli gitti digeri ofssytan sayilmayan sutu digeri de kafa ile attigi gol sonra burda gelip onune top gelmese atamayacakti demek cok kolay sizin gibi adamlar yuzunden gelisemiyor su ulke herseyi siz biliyorsunuz ama ulkeye gram faydaniz yok isiniz gucunuz onu bunu elestirmek insanlsrin iyi veya kotu yaptigi isleri kotulemek Ulkenin cogu boyle ne yazikkiŞükür. Önüne top düşmese onu da atamayacaktı.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
krdeşiö sen kimsin fatih terim misin baskı alan ve durumlarını sen mi biliosun lan bayraktakım atağa kalkıyor gol pozisyona gidecek beyimiz ceza sahasına hareketlenmiyor rakip yarı sahasının ortalarından atağı gözleriyle takip ediyor