Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umud'dan beri bu kadar kotu bir forvet performansi gormemistim ekibimizde.Bu nedir yaw

Ulan ay beyinini calistir hemen pas ver

Yaw bu herifi çözen beri gelsin adama orta açıyolar toptan geri kaçıyor rakibin arasına giriyor mal mıdır nedir

Sana atılan top için önce bölge kontrolü yap sonra kontrol et ve takım arkadaşlarına pas vermeye çalış.Şunu yaptığın anlarda zaten takım arkadaşlarını gol pozisyonuna sokacaksın Emre'nin pozisyonu gibi ya da gol atacaksın.Fundamental olarak inanılmaz kötü.

Taraftar iyi ki gazladi tezahürrat yaptilar. Düsmez bari

Bu herifi yazın sattık sattık, satamadık birdaha 1 cent bonservis verecek takım bulamayız. 3'e 5'e bakmadan dehlenmeli. An itibariyle bütün umudumu kestim. First touch ve pas verme inanılmaz kötü. Ağır çekim koşuyormuş gibi davranıyor. Boşa çıkması gereken yerlerde kendi kendini stoperlerin kucağına atıyor.

Eren gözüme L. Suarez gibi görünmeye başladı. Bu nedir aga yav.
Hayır ben kendi gözlerimi silkeyim demeye başladım. Ya ben bu herifin bu kadar çöp olduğunu fark edememişim, ya da bize gelince ağır sıçtı...
Ne desem bilemiyorum. Eğer bu herifi satmazsak GS tarihine açık ara en büyük kazık olarak adını altın harflerle yazdıracak. Bu herifi biz çocuklarımıza, torunlarımıza nasıl anlatacağız abi. Bu herife 10M verdik nasıl diyeceğiz? :/

Son düzenleme:
Sozlesmesine kafa topuna cikmaz maddesi ekletmis heralde ya toptan kaciyo ya da top anca kafasina gelirse dokunma zahmetinde bulunuyo haliyle onun siddeti de kaleye gidecek kadar olmuyor saka gibi dnxn fena oynamadi ama cok yavas ve bitiricilik yok yani

Cok yanildim,gerci ovmedim hicbir zaman ve akkinda azdigimi hatirlamiyorum,behsettigim ic yanılgim

Yediğimiz nice kazıkların en büyüklerinden bu hayırsız.

sent via GSC

Mitroglou 1,5 sene gelmisken yanina bir 5-6 milyonluk scout transferi yapsaydik tek keske.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt