Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
takımın penaltıcısı diagne, belhanda zaten iyi bi penaltıcı değil. belhandayı %100 hatalı buluyorumKotu topcu oldugu gibi karaktersizmis de.Belhanda'yi hakli buluyorum
Kotu topcu oldugu gibi karaktersizmis de.Belhanda'yi hakli buluyorum
Selcuk gidip topu almadigina sükür etsin ikisideKotu topcu oldugu gibi karaktersizmis de.Belhanda'yi hakli buluyorum
hani bi de penaltı atmayı bilse yine neyse.Terim Penaltı cekecek kisiyi Diagne demişse Belhanda haklı değil bence. Terim Diagne demişse bitmiştir olay.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
takımın penaltıcısı diagne, belhanda zaten iyi bi penaltıcı değil. belhandayı %100 hatalı buluyorum
Terim Penaltı cekecek kisiyi Diagne demişse Belhanda haklı değil bence. Terim Diagne demişse bitmiştir olay.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
100% katılıyorumKotu topcu oldugu gibi karaktersizmis de.Belhanda'yi hakli buluyorum
o zaman kimsenin sesi çıkmazdı bence, böyle olcaksa alsın zaten.Selcuk gidip topu almadigina sükür etsin ikiside
hani bi de penaltı atmayı bilse yine neyse.
o zaman kimsenin sesi çıkmazdı bence, böyle olcaksa alsın zaten.
çöpleri oynayıp penaltı golüyle seyircilere aptal diyen adamlar türüyo sonra
Terim cagne varsa penaltilari o kullanacak demosti. Ki baya sinirlendi zateno zaman kimsenin sesi çıkmazdı bence, böyle olcaksa alsın zaten.
çöpleri oynayıp penaltı golüyle seyircilere aptal diyen adamlar türüyo sonra