Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi bu adam 3 gol attı haa! 3 gol attı diye sevinen Galatasaray'lı olduğunu sanmıyorum. Bir çift de bu adam alındığında ortalığı ayağa kaldıran renktaşlara iki çift sözüm var ama neyse.... Türkiye liginden adam alınmayacağını başka nasıl kabullenirler bilemiyorum...

44069

Çamaşır makinesi ciddi mana da , istekli olması hiçbir şeyi değiştirmiyor bugün modern futbol oynamaya çalışan herhangi bir takımda işi yok , çok yetenekli ayakların önünde parlatmaya çalış , Dortmund sistemini kursun bu adamın üzerine oynamaya yine olmaz sezon sonu tavan fiyattan postalanmalı ki eder de yani 15 Milyon€'dan aşağı etmez.

Kaldı 5 gol. Hadi aslanım 5 tane daha at sonra yallah Arabistan'a.

Sezon sonu kesin yollamaliyiz ama 20 milyondan asagi satilmamali diyebiliriz herhalde

Adam kalenin ağzından 2 gol kaçırdı yüzde 100 onlar golcü golleri olurdu orada belli ediyor bizim oyuncumuz değil bir geyik varya orta açın vursun öyle bir futbol Dünya'da yok adam kenarlardan yerden gelen paslarda hiçbir zaman doğru pozisyon almıyor..
Feghouli gibi adamla takım arkadaşısın Mariano gibi canavarla bu adamlar taş olsan odun olsan 5-10 arası attırır her sezon zaten..
E bir de net gol at be abicim..
Zınk diye çak şöyle..

1.95 m boyunda, 90 kg bir futbolcunun her ikili mücadelede, her hava topunda yerde kalmasını aklıma getirdikçe çıldırır gibi oluyorum. Adam kafasıyla top indirirken en basit pozisyonlarda bile yerde yav. Kendisinden 10 cm kısa ve muhtemelen 5-10 kg daha zayıf olan Gomis ikili mücadelelerde rakibini patates ediyordu...

Sene sonu satarız da bu forvetteyken bir bok yapamayız onu da bilin. Şampiyonluk gittikten sonra satsak ne olacak sanki. Mitroglu'nun acil dönmesi lazım.

Bu adam geldiğinde "Türkiye liginden topçu alınmaz, attığı gollere bakmayın, çoğu penaltı, Galatasaray'ı bırak birinci lig topçusu bile değil, bizim taraftar yuhalarak gönderir" dediğimde beni tefe koyup, futbol bilgimi tartışmaya açıp, benimle dalga geçen dangalaklara da ithaf olunur... Bak bunu gol atmadığı zaman değil, 3 gol attığı zaman yazıyorum!

Yahu adam hat-trick yapmış bir sakin olun adamı rahat bırakın. Belli ki adam taraftar tepkisini ciddi şekilde kafaya takmış durumda, instagram paylaşımları gol sevinci yapmaması belli ki adam takmış kafayı ciddi şekilde

Biz adama destek olacağımız yerde köstek oluyoruz ...

Çamaşır makinesi ciddi mana da , istekli olması hiçbir şeyi değiştirmiyor bugün modern futbol oynamaya çalışan herhangi bir takımda işi yok , çok yetenekli ayakların önünde parlatmaya çalış , Dortmund sistemini kursun bu adamın üzerine oynamaya yine olmaz sezon sonu tavan fiyattan postalanmalı ki eder de yani 15 Milyon€'dan aşağı etmez.

Ne Kadar kolay adam yiyoruz arkadaş hatta yetmiyor takım karşılaştırılması yapılıyor aceleciyiz cok aceleci

Bu adam geldiğinde "Türkiye liginden topçu alınmaz, attığı gollere bakmayın, çoğu penaltı, Galatasaray'ı bırak birinci lig topçusu bile değil, bizim taraftar yuhalarak gönderir" dediğimde beni tefe koyup, futbol bilgimi tartışmaya açıp, benimle dalga geçen dangalaklara da ithaf olunur... Bak bunu gol atmadığı zaman değil, 3 gol attığı zaman yazıyorum!

Sende bu durumdan Mutlu mu oluyorsun renktaş.. Neden bu kdar aceleciyiz yahu 6 mac takımla beraber oynamıs adamdan bahsediyorsunuz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt