Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet adamın neden böyle olduğunu sorgulayan herkesin her fırsatta sövdüğü gerçeğine kendi mabadınıza dayanarak mı vardınız acaba asdas te allam bu forum gerçekten ilginç sürekli bir şey yapıyorsan kesin olarak onların inandığı başka bir şeyi de yapmak zorundasın buradaki insanlara göre. Ayrıca maçı umursadığı instagram storyleri ile değil sahadaki oyunu ile gösterebilir instagramda ne yaptığı hiçte umrumda değil sahada ne yaptığı umrumda hepsi bu.

Kadıköy ve buraları sula heis

87ae44b983b0e229a554244c90ab86b6.jpg

maci kazanacaksak bu airpods kafa kazandiracak

Katılıyorum, bugüne kadar hep böyle oldu. Fazla kale almayan, sakin kalan ve işine bakan tarzdaki futbolcularımız hep Fenere gol atıyorlar. Bu maçta bu profile uyanlar Onyekuru, Diagne ve Linnes. Bunlardan skor gelebilir.

Bu arada maçı alırsak şaşırmayın ahali. İşaretler o yönde. 2-1 alacağız inşallah.

Katılıyorum, bugüne kadar hep böyle oldu. Fazla kale almayan, sakin kalan ve işine bakan tarzdaki futbolcularımız hep Fenere gol atıyorlar. Bu maçta bu profile uyanlar Onyekuru, Diagne ve Linnes. Bunlardan skor gelebilir.

Bu arada maçı alırsak şaşırmayın ahali. İşaretler o yönde. 2-1 alacağız inşallah.
Katılıyorum ilk maçta gol atanlar Donk-Linnes'ti. :D

Katılıyorum ilk maçta gol atanlar Donk-Linnes'ti. :D

Evet Donk'u unutmuşum onu da ekleyelim listeye.

Yani işin sırrı sakin kalmak, tahriklere kapılmamak, sadece futboluna odaklanmak. Bu saydığımız oyuncuların ortak noktası bu özellikleri ve bundan ilham almalıyız. Karşımızdaki takım çoğunlukla bizden güçsüz bir takım ve yapabildikleri tek şey gerilim yaratıp oyunumuzu bozmak. Her seferinde bu tuzağa düştük çünkü hırsla saldırdık. Derbinin anahtarı sakinlik ve bunu yaptığımız anda Kadıköy bizim için bir hikaye olacak. Umarım artık Fatih hoca bunu görmüştür. Sakin olalım maçı alalım.

bird hunter bitir bu işi

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendi kendine bir şeyler yapmaya çalıştı kesinlikle kötü diyemeyiz, bir kaç kere stoperlere baskı yapıp top da aldığı oldu üstelik sıfırdan kırmızı kart icat etti

İkinci yarı golleri sırala ki bu yaptıklarının bir anlamı olsun

Helal lan bir sürü top çaldın, defansın arkasına koşu yaptın, pres yaptın ilk defa forvet gibi oynuyorsun

Gol at bizi çıldırtttt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt