Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kasimpasada estiriyor diye alinan kacinci topcu ve kacinci kazik

erenin hakki yendi

Yazık. Yerde geçirdiği süre ayakta geçirdiği süreden fazladır, oynadığı oyunu daha konuşmaya gerek mi var. Bu kadar karaktersiz oyuncunun yeteneksizliğini geçtim bizim takımda işi ne? Hadi top gelince kendince çakallık peşindesin kendini atıyorsun sağa sola da daha top gelmeden yere düşmek ve yere düşmeyi planlamak ne lan şeref yoksunu ya? Ayakta kalıp topa düzgün vursa gol atacak ama hala düşmeye çalışıyor karşı karşıya kalmış pozisyonda.

Ne veren varsa ilk teklife satılsın.

tekniğine yeteneğine cartına curtuna bişey demiyorum diyememde fakat hakaret olarak söylemiyorum gercekten aptal bi insan. en kucuk seyde kendını yere atmayla ınsanları kandırabıleceğini falan mı sanıyor acaba.

Kendine iyi bakmıyor olabilir mi? Bir futbolcu bu kadar kolay düşmemeli. Her pozisyonda yerde, her pozisyonda elleri havada.

Kaleci ile karşı karşıya kaçırdığı topta yine ayakta duramadı. Arkadan darbe var zannettim hiç bir şey yokmuş. Şu ana kadar oynadığı futbol çok ciddi hayal kırıklığı...

Alışmışın hep faul almaya hep penalti almaya .kaleciyle karşı karsiya pozisyinda yatan forvet mi olur..defans oyuncusu gibi ..o pozisyonda bile hala faul bekliyon.. o pozisyon forvet turnusoluydu .forvet ayakta kalır kaleciden sekse yine alıp tamamlamak için ayakta kalır sıyrılıp geçmek için .yok hocam ben umudu kestim bundan donku koysak ileri o da bu kadar oynar ne eksik ne fazla..fizikli herhangi bi zenci forvetten fazlası yok diabete yattabare neyse o.

Sakatlanirsa sampiyonluk sansimiz yukselir.

Burakı geçtim...gomisi de geçtim....

Mitroglu fit olmasa bile ölüsü bundan net daha iyi ve maç temposu aşılayarak şampiyonluğu kutlardık bir iki hafta sonra

İki gol daha atsa Süper Lig tarihine geçecek. Bir sezonda en fazla gol atan yabancı futbolcu. Üstelik Gomis, Alex gibi isimleri geride bırakarak. Kadere bak arkadaş.

Boş beles adam rekor kırmasın 2 gol atmasın daha iyi gomis alexten muhim bi topcu degil mitroglu oynasın

Kendine iyi bakmıyor olabilir mi? Bir futbolcu bu kadar kolay düşmemeli. Her pozisyonda yerde, her pozisyonda elleri havada.

Kaleci ile karşı karşıya kaçırdığı topta yine ayakta duramadı. Arkadan darbe var zannettim hiç bir şey yokmuş. Şu ana kadar oynadığı futbol çok ciddi hayal kırıklığı...
Sahtekar ondan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt