Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
...

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kadar hantal, hareketsiz bir oyuncu oldugunu bilseydim burada gece gunduz Muriqi icin lobicilik faaliyeti yuruturdum.

Herhalde sampiyonluk turu atardik simdi.

Bu herif karsi karsiya nasil o kadar gol kaciriyor ya 5 tane penalti golu atti diye gotu nirvanada geziyor

Dusundumde kolonya icip buda kor olmus olmasin lan. Bunu acilen goz doktoeuna gostermek lazim.

10 milyon euro lan millet o paraya soykirim yapiyor. O paraya Transfermarktan rastgele 20 topcu secip alsan 5tanesi bundan iyi cikmazsa esek gibi aniririm

Son düzenleme:
Suç bunun değil eren derdiyoku harcayıp bu mala 13 milyon euro verdirip aldıran karton imparatorun

ben Arapların bu herifi almak isteyeceğini zannetmiyorum. Alsalarda 10 milyonu falan unutun. 4-5 verirlerse öpüp başımıza koyalım.

Bu herif karsi karsiya nasil o kadar gol kaciriyor ya 5 tane penalti golu atti diye gotu nirvanada geziyor

Dusundumde kolonya icip buda kor olmus olmasin lan. Bunu acilen goz doktoeuna gostermek lazim.

10 milyon euro lan millet o paraya soykirim yapiyor. O paraya Transfermarktan rastgele 20 topcu secip alsan 5tanesi bundan iyi cikmazsa esek gibi aniririm
:asd::asd::asd::asd::asd:

Lukunku iyiydi bundan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Harbiden eren bundan iyiydi. Eren mac kaciriyordu falan da ikinci yarida o olmayinca kostas oynardi o da bundan iyi. Simdi ise her mac bu oynuyor. Parayi gomdun tamam da olmuyorsa oynatma artik yeter. Bjk macinda gorecegiz bakalim kimi oynatacak.

En son bu tarz risklere giren anirmisti hatırlatırım neyseki senin vaati gerçekleştirme gibi bi durum söz konusu değil.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyle bir mac cikardi ki icindeki negatif aksiyonlarin toplami simdiye kadar ciktigi tum maclardaki pozitif aksiyonlarin toplamina agir basiyor

Haftaya kesik yemezse hep boyle oynar. Mitroglou girdikten sonra yaptiklariyla formayi hak etti

eren daha iyi tabi yaw, eren oynarken bi de takım bu kadar toplu değildi kaotik yapı vardı. şu takımda eren olsa leblebi gibi gol atar. bi o kadar kaçırıyor ama en azından pozisyona giriyodu. bu pozisyona da giremiyor. ilerde rakip stoper gibi oyunu kitlemekten başka halta yaramıyor. sinan bile daha faydalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt