Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben söyleyince hep kötü oluyorum, yok Süperlig den aldik diye begenmiyorsun takintilisin vs falan oluyor.

Belki aranizda hala idrak edemeyenler vardir bu kazma herife 10 Milyon bayildik hatirlatmak isterim yani.

Yav ne sahtekarı arkadaşlar, sahtekarlık bile belli bir zeka gerektirir. Adam geldiği ilk maç eliyle gol atmaya çalıştı ya eliyle?? Milyon tane kameranın olduğunu bildiği halde eliyle gol atmaya çalıştı bu adam ya neyin sahtekarı olsa olsa avanak olur bundan.

En son bu tarz risklere giren anirmisti hatırlatırım neyseki senin vaati gerçekleştirme gibi bi durum söz konusu değil.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haci gercekten imkani yok yahu izaho yok bu herifin.
Bak evet takimi rahatlatiyor falan filan ama kaplumbaga bundan daha hizlidir. Yapacagi 2 sey var karsi karsiya kalinca topu kaleye atacaksin 2.si topu aptal gibi surekli isteyip ayagina dolamayacaksin.

Yav gomis bunun yaninda hakikatten ronaldo, 10 milyo euroyo pesin cebine koysaydikta en azindan kaleyi gordugunde vurur atardi, dusundukce cinnet geciriyorum aklimi kaybedejem

Dün Burak golcü diyenlere bjk’ li diyenler, memnun mu Diagne’den ? Bırak Burak’ ı, Eren daha iyiydi.

Son güne kadar, aylarca forvet alamayan muhteşem yönetimimizin güzel kazığı oldu. Yıllarca çıkmaz bu kazık..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sene sonu çok fazla zarar etmeden satmak lazım.

Kalıbını gören adam sanır osursa defans atıyo kendini pen6lık pozisyon olsa da çalmaz hakemler buna artık, zeka desen 0 küçük takım topçusu dahi değil

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben buna çok kuruldum ya gecmiyor sinirim adamin tek opsiyonu var penalti almaya calismak.
Giden gitti koyim 10 milyonuna ya bonservisini verin defolsun gitsin bu transferde emegi gecen kim varsa ama transfere daha karistirilmasin.
Sizin aptalliginizi biz niye cekiyoruz lan 30 gun 1 adam bulamadiniz gidip son dakika yine sponsor kasimpasaya sponsor oldunuz hayir alinacak en yanlis oyuncuyu alip asil alinmasi gereken adami almadilar ya helal olsun ne diyeyim

İlk maçlardaki gibi kötü oynamıyor ama golü atamayınca da göze batıyor. O faul almaya çalıştığı pozisyonlar akillicaydi. Zaten açamıyoruz adamların defansı kaleye yakın yerlerde kazandığımız duran toplar etkili olabilirdi.

Bugün o karşı karşıya kaldığı pozisyonu atsa kahraman ilan edilecekken atamadı diye yerin dibine sokuluyor.
Ofsayt pozisyonuna inanmıyorum ben o açı yanıltıyor insanları dik halde bakılması lazım bu tarz pozisyonlara.

Benim kızdığım nokta orta sahadan pas alırken el freni gibi oynaması. Tek pasla yakınındaki adama oynaması lazım. Lazım ki seni kovalayan defansın alanından sizabilelim. bu topu alıp stop ettikten sonra pas verene kadar mevsim değişiyor Selçuk İnan forvet versiyonu resmen. blok halinde savunmaya yapan takımları başka türlü açamazsın. Kazara gol atmazsan tabi.

Geri kalan ters bise görmedim bu maçta.

Sezon başı kampından sonra bakmak Lazım. Son çare diageneye sarıldık etrafındakilerle anlaşamıyor. İyi bi kamptan sonra bambaşka bise izleyebiliriz.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhandanın pasında kaçırdığın pozisyon neydi olum bee. Ulan onu atsan şuan kraldın baş tacıydın. Hangisini atacaksın yavrum sen? Şu son 4 hafta bari maksimumunu ver de affettir kendini

Kostas oynasa bu kadar puan kaybetmezdik. Bu herifi FT 11'e yazarsa ihanet etmiş olur. Banane bunun satışından. Şampiyonluk elden gidecek bunun yüzünden. 3 gol fazla attırıp 2 milyon fazlaya satalım derken şampiyonluktan edecekler takımı.

şampiyonluğu alsak bi ton para artı cl

bunu 13 milyona satamayız, isterse kalan haftaların hepsinde hattrick yapıp 45 gol atsın. izleyen hiç bi takım almaz, arap ve çinlilerde almaz. bu adamları salak yerine koymasanız iyi edersiniz. onların da kafası çalışıyor. mesela yaşlı bi gomise milyon eurolar saçıp alırlar. feguliye 10 milyon maaş verirler. niye çünkü oraya adam getirmek zor, gerçekten verim alabilecek olduklarına para saçıyolar. gomis belki kendi piyasasının 3 katı üzerinde maaş alıyor, ama napıyor golleri diziyor. hiç bi verim almayacakları bi diagneye neden para versinler

oralara, belhandayı marianoyu maiconu hatta fernandoyu kitlersin onlara. ama onlar dahi diagneye 1 euro para vermezler. futbolun gerçeği bu.

en kötü 3-4 milyona satar 7 milyon zararla kapatırız ama şampiyon olabilirsek, şampiyonon olmak için de kostas oynamalı. bu 1 gol atacak diye mehter takımı gibi bi maç kazanıp 1 maç berabere kalarak bu işin altından kalkamayız. 3 gol az atsın, 5-6 milyon düşüğe satalım aldığımızdan. zarar ettik bunu kabul etmeliyiz. fakat bunu oynatma ısrarı devam ederse zarar daha da büyür bu da şampiyonluğu kaybetmektir.

ben zararı kabul edip, neresinden dönersek kar olduğunu savunanlardanım. son hafta formalite maçına çıksak yine oynamasın. oynadığı her dakika, satışının imkansızlaşması, ilgisi olan takımların bundan da bi bok olmaz diyerek transfer olacaksa da olmayacak düşüncesine gelmesine sebep olacak oynamaya devam ederse eğer

Belhanda'nın araya saldığı topta vücudunu savunmacının önüne geçirişi usta işi. Ama sonrası facia.

Vücut dengesi çok kötü bu adamın. Boş giderken bile takılıp düşecekmiş gibi oluyor.

An itibariyle gozumden dustun kara oglan. Bu maca kadar sana inanmaya devam etmistim. Elinden gelenide yapıyorsun, ama buyuk takim forveti olamayacaksin.. Buyuk takimlardaki forvetlerin pesinden 2-3 defans oyuncusu kosar. Kasimpasadayken bu durum yoktu haliyle. Serbest takiliyordun

Erenin ahımı var nedir , bu adamı tanıyamıyorum herkezin iç çektigi diagneye bakın mental olarak bitik kafasını maça veremiyor eleştirilerdenmi etlilendi üzerinde baskımı var bilmiyorum ama mitroglu 11 e cekilmeli artık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hazimsiz herifler redditte herifi karaliyorlar

Ayni ezik asagida Galatasaray maclari hakemle kazaniyor falan yazmis

96af174a1944.png
Tam bir ezik , orda Diagneyi taniyan bir Allahin kulu yoktur :D

Sezon sonu teklifler gelecegi icin ilk satilacak futbolcu bu cop olmali, ayakta duramayan, takim oyunundan uzak ve dogru durust top suremeyen futbolcunun bu takimda yeri yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt