Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunun yerine Burak'ı alsaydık lig bitmişti.. ah ynetim ah terim

Burak ardindan aglamak nedir ya? Ofsayt krali.

Yanlis olan Diagneyi almakti.

Yine yanlis olan ergen buraki almak olur.

Baska golcu mu yoktu ?

Kanat deyince trezege, santrafor deyince burak !!

Dunya bu kadar dar olamaz.

Hem burak bizde olsa dun de bir onceki macta da yaptigi hareketleri yapsa degil sari, kirmiziyi yerdi.

Burak ardindan aglamak nedir ya? Ofsayt krali.

Yanlis olan Diagneyi almakti.

Yine yanlis olan ergen buraki almak olur.

Baska golcu mu yoktu ?

Kanat deyince trezege, santrafor deyince burak !!

Dunya bu kadar dar olamaz.

Hem burak bizde olsa dun de bir onceki macta da yaptigi hareketleri yapsa degil sari, kirmiziyi yerdi.

burak gol kralı ofsayt kralı değil .

ulan maclari yenelim ama sen gol atma, hicmi hic haketmiyorsun, alex ve gomisin rekorunu kirmaya!

bunun yerine Burak'ı alsaydık lig bitmişti.. ah ynetim ah terim

Hoca'nın şahsi sorunu niye Galatasaray'ı ilgilendiriyor bunu ben devre arasında da yazmıştım.Eğriye eğri doğruya doğru şimdi.Hadi Arda'yı anladık zaten Arda futbolu kafada bitirmiş de,Burak'la neyi vardı da bu kadar tavır koydu?O zaman oyuncu falan da satmamıştık,alabileceğimiz en iyi forvet Burak'tı belki de.

Hiçbir alakası olmadığı bir savaşta taraf olmak zorunda bırakılıyor kulüp.Bu 'Adam tayfa' muhabbeti zarar veriyor bize.Hoca'nın bazı konularda inadı hiç çekilmiyor bazen,asla geri adım atmıyor çünkü.

Bunu iyi paralara satacağımıza nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz şaşıyorum gerçekten.

Gomis gibi bir adamı bile 6 Milyona sattık, ki bundan en az 10 kat daha iyi bir futbolcudur Gomis. Diagne nin Gomis'e kıyasla tek ama tek iyi yönü daha iyi penaltı kullanması yoksa futbolculuk konusunda her yönüyle Gomis ezer geçer bu kazmayı.

sent via GSC

Bunu iyi paralara satacağımıza nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz şaşıyorum gerçekten.

Gomis gibi bir adamı bile 6 Milyona sattık, ki bundan en az 10 kat daha iyi bir futbolcudur Gomis. Diagne nin Gomis'e kıyasla tek ama tek iyi yönü daha iyi penaltı kullanması yoksa futbolculuk konusunda her yönüyle Gomis ezer geçer bu kazmayı.

sent via GSC

Yaşı.

Yoksa haklısın.

Burak bile bundan çok daha iyi bence,ki Burak'ı da pek tuttuğumu söyleyemem.

sent via GSC
Yaştan dolayı kurtarırız. Culyano çöpü bile 10 milyona gitti. Bu da gitsin bizahmet. Yoksa giden bizim paralara olacak

Burak bunu top diye oynar, ki ben de Burakı tutmam.

Yaşı.

Yoksa haklısın.

Burak bile bundan çok daha iyi bence,ki Burak'ı da pek tuttuğumu söyleyemem.
Vallah ancak Araplar o paraları verir bu kazmaya başka da kimse vermez.

Herkesten kazık yiyen Araplar bir tek bizi kazıklamayı başarıyorlar.

Zaten bizde oynadığı 2-3 maçın videosunu izleyen adam akıllı bir kulüp bunu almak istemez.
Yaştan dolayı kurtarırız. Culyano çöpü bile 10 milyona gitti. Bu da gitsin bizahmet. Yoksa giden bizim paralara olacak

sent via GSC

Isterse 50 gol atsın.

Top kontrolü okadar berbat ki... büyük takım Santaforu O LA MAZ !!!!

ben geldiğinden beri bir maçta sağdan soldan bu adama orta yapıldığını görmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt