Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanki kafayla müthiş golleri varmış gibi yapmayın şu adama. Açın bakın gollerine. Zaten 1-2 dakikalıktan fazla videosu yok. Yarısı penaltı, yarısı boş kaleye, rahat vuruş pozisyonları.

Gelmesin iş yapmaz çöpe atılacak 10 milyon olur dediğimizde burada linç etmeyen kalmamıştı. Bu adamın bizde top mop oynayamayacağı apaçık ortadaydı. Şimdi girip burda adama sallamayın hiç herkesten çok siz istediniz bu çöpün gelmesini.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diagne’nin ceza sahasında içerisinde düşürüldüğü pozisyon hakkında:

— Erman Toroğlu: Net penaltı.

— İlker Yağcıoğlu: Konyasporlu oyuncu iki koluyla sarılmış, bence penaltı.

— Serkan Korkmaz: Penaltı.

D5VqhURXkAAOK7T.jpg

Net 2 penaltı güme gitti bu kadar kolay yere bırakmasa kendini iyi olacak,inandırıcılığı azalıyor
Aynen acayip kolay bırakıyor ilk geldiği günden beri dikkat ediyorum hep kafasında penaltı alma isteği doğal olarak bazen gercekten penaltı ile sonuçlanıyor ama bu durum adamın niyetini gösteriyor

Haklıyken haksız duruma düşmek...

Mal mal her pozisyonda kendini yere atarsan böyle olur, ha hakemlerin artniyetini de azımsamamak lazım tabi.

sent via GSC

ofsayt yoktu pozisyonunda. ben ekran başında anlayabiliyorum adamla rçizgi çekmesine rağmen ofsayt veriyor.

gerçi lamı cimi yok o golü atacaktın

sinirle cok kızdımda . şimdi düşününce sadece diagnelik değil takım olarak sıkıntı vardı . bu adam bjk ye gitmiş olsaydı cok farklı olurdu besleyemiyoruz . tam orta açmalık pozisyon oluyor takım geri dönüyor . rakip pozisyon alıyor .orta açıyoruz bu boguşuyor vsvvs hiç ama hiç uyumlu değil. kasımpaşada heryerden atıyordu sol ayak sag ayak kafa kullanamıyoruz bu elemamanı

Artık lütfen kimse adamı besleyemiyoruz filan demesin. Santrafor dediğin yeri gelir kendi kendini pozisyona sokar. Bu herif mal gibi kendini rakiplerin kucağına atıyor sürekli. Öyle bir pozisyon alırsın ki adamların sana topu atmama gibi şansı olmaz.
Diagne varken iyi oyun vs beklemesin hiç kimse. Burak döneminin dejavusunu yaşıyoruz resmen. Adama bi pas atıyorlar top duvara çarpar gibi geri dönüyor. Pası alıyor, topu kontrol edip başkasına çıkartana kadar mevsimler değişiyor. Böyle saçmalık olmaz.
Abartmıyorum, top kontrolü bu kadar kötü ayağına bu kadar topun yakışmadığı başka bir oyuncu görmedim ben. Lan bu nasıl futbolcu olmuş dedirtiyor. Abi 10M verip toplu oyunda Burak'tan daha kötü oyuncuyu bulduk ya. Allah kahretmesin. Umut Bulut'a yetenek fukarası diyorduk. Umut bunu top diye oynar.

Bu adamın golcü özelliklerinde fiziksel özelliklerde herhangi bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum tamamen psikolojik bu adamın sorunu. Tamam Kasımpaşa 'da oynarken de 15 km koşan arı gibi çalışkan gidip orta sahada top yapan hücum pres yapan biri değildi ama gol atmak için sahada yapmadığı iş yoktu

Gerektiğinde rakip stoperleri altına alarak kafayı vuruyordu, kenardan gelen ortalara çok rahat vuruyordu, defans oyuncularına fiziksel üstünlük kuruyordu istediği yerde topla buluştuğu zaman kesinlikle golü buluyordu bir şekilde ama Galatasaray 'da hava toplarına çıkmıyor stoper en ufak rahatsız ettiğinde kendisini yere bırakıyor karşı karşıya kaçırabiliyor kendisini yere bırakıyor bir sorunu var bu adamın

Degerini yükseltmek icin sampiyonlugu elden verecegiz. 32-32 gol yerine sezonu 30 gol ile bitirirsede satilir adam. 14 yerine mesela 13 milyona giderse, ama sampiyonlugu kaparsak daha akilli bir hamle olur. Zorla onu oynatip sampiyonlugu riske sokmak mantiksiz

Besleyemiyoruz abi BESLEYEMİYORUZ . bitek belhanda soktu pozisyona adamın kafasına en son attıgımız orta benfica maçıydı. bekler inanılmaz kötü orta yapıyor , ortasaha kilit pas atan bi tek belhanda var . onyekuru assit yapmaktan aciz zaten bu şablonda kimse kolay gol bulamaz . toplar geliyor diagne kaçırıyor o ayrı ama sadece diagne açısından değil takım olarak sıkıntı var

TSL'de küçük takımla gösterilen performanslar yanıltıcı oluyor.Yakın zaman bunu önce W.Love sonra Robinho son olarak Diagne ile maalesef görüyoruz.Arada Bakambu,Ndiaye gibi üst seviyede de iş yapanlar çıkabilir ama düşük bir ihtimal.Tsl'den topçu alırken kılı kırk yarmak lazım.

bjk ya trilogy yapıp herkesin boynuna dola kral

ne zamandır birine bunu yazamamak içimde ukde kalmış ,walla bu yüzden yazdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt