Bu herifin yeteneklerini filan bir kenara bırakıyorum, kafadan kontak abi. Ciddi mental sorunları var.
Bir kere 2'li mücadelelerde elini çok kullanıyor. Bildiğin geçiriyor milletin yüzüne. Hakemler çoğu pozisyonda faul çalsa niye çaldın diyemem ben.
Hadi onu geç ayakta kalmaya filan çalışmıyor. Direkt en ufak bir darbede kendini yere atıyor. Hakemler maçları izlemiyor mu sanıyorsunuz. Bu adamın her maç bu kadar sahtekarlık yaptığını gören hakem gerçekten faul olan pozisyonlarda da vermiyor işte yansıması olarak.
Ek olarak, ya bu adam kafa topuna çıkmaya tenezzül etmiyor abi. Zıplamıyor ya. Kendisinden 10-15 santim kısa adamlar o kadar kolay bir şekilde kafa toplarını bundan alıyor ki inanılmaz cidden. Lan Gomis de kafa toplarında etkili değildi ama Gomis kaleye vurulması gereken pozisyonlarda zayıftı. Akan oyunda gelen topları çatır çutur indiriyordu. Döve döve alıyordu hemde.
Bu adam nasıl bir fiziğe sahip vallahi farkında değil ya. 1.95 boyunda, 90-95 kg bir siyahi futbolcu bizim ligin bütün stoperlerini patates eder normal şartlarda. Bu fizikte bir oyuncu normalde yürüye yürüye 10 gole ulaşır zaten. 2 gram da futbol yeteneği olan 20'leri görür.
Hayır yetenek fukarası diyoruz, bazen öyle şeyler yapıyor ki ulan aslında yeteneksiz de değilmiş dedirtiyor. Defans arkasına filan koşularına bakıyorsun herif o cüsseye rağmen hızlı aslında. Fakat gel gör ki onun haricindeki toplu - topsuz oyunda resmen hafif tempoda akşam yürüyüşü yapıyor. Arafta kaldık anasını satayım. Herifin kaleye şutu yok ki toplara iyi mi vuruyor kötü mu vuruyor yorum yapamıyoruz. Komediye gel.