Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Galatasaray'a geldiğimde fizik ve kondisyon bakımından takım arkadaşlarımdan gerideydim. Onları yakalamaya çalışıyorum ancak henüz yüzde 100'üme ulaşamadım. Başardığımda herkes gerçek Diagne'yi görecek"

Lig bitiyor lan

Rodri gittiğinden beri takım pozisyon hazırlama konusunda bitik vaziyette Mitro da olsa forvet farketmez Diagne de başka biri de sorun orta saha, sorun kanatlar, sorun bekler bariz belli yahu tamam Diagne baya baya düşüyor ama Eren bundan 100 kat beterdi burnunun dibine top atıyorduk atamıyordu.

reyis burada elf gozlerim mi yanlis goruyor dunde dedigim gibi diagnenin eli rakibin ayagina gore mi cekmisler cizgiyi bunun full hd goruntusunu bulmamiz lazim

D5bMfZ_XoAA43nP.jpg

Dün oynanan maçtan

Acaba bu çizgi durumu yayıncı kuruluşun rezilliği mi ? Yoksa stadlarda ki çekim anca ona mı müsade ediyor ?

Tam Galatasaray Burak'ı. Ayakta duracak hali yok, işin kötüsü artık Var var ve kendini yere atmaları ödüllendirilmiyor ve Burak'ın en cılız zamanında son vuruşçuluğunun bile yarısı yok. Ayrıca 1.90'lık adam hava toplarında nasıl bu kadar etkisiz olur aklım almıyor. Yan topları söyleyemiyorum çünkü Şansal Büyüka'nın her topu santraforun kafasına atıyor dediği Mariano'nun en son tehlikeli ortasını ligin ilk haftasında Ankaragüçlü Kone'ye kendi kalesine attırdığı golden hatırlıyorum. Bahsettiğim hava topları Muslera'nın, stoperlerin şişirdikleri. Uğur Demirok vitaminsizi bile tüm hava toplarına bunun üstünden yükselip yükselip vurdu. Yerden de ne yapsam da kendimi yere atsam derdinde. Modern takım yapalım, pırpır santrafor lazım derken 2000'lerden kalma dünyanın en statik 9 numarasını aldık. Oyun aklı filan da hak getire. Sırf bonservissiz olduğu için çöp muamelesi gören Kostas safi oyun aklıyla bunu top diye oynar.

Rodri gittiğinden beri takım pozisyon hazırlama konusunda bitik vaziyette Mitro da olsa forvet farketmez Diagne de başka biri de sorun orta saha, sorun kanatlar, sorun bekler bariz belli yahu tamam Diagne baya baya düşüyor ama Eren bundan 100 kat beterdi burnunun dibine top atıyorduk atamıyordu.
hatta ozamanlar şu takımın forvetine direk koyalım gol attırır bu takım diyordum .rodrinin gitmesiyle baya baya hucumda güç kaybetmişiz

burak bizdeyken hoca kesmisti bi ara koşmuyor diye . belhandayı ilk geldiginde kesti feghouliyi kesti hepsini kazandı .Diagne konusundada kazanacagından şüphem yok kesinlikle kasımpaşadakiyle alakası yok adamın . anlam veremiyorum performansına . piskolojik olabilir . ligin sonlarına gelmesek keserdi bence ama şuan başka bişey görüyor sanırım

Katılamayacağım bir tespit.

Asist atan kadar o asisti alanla da ilgilidir.

Gomis'in pozisyon alışları da Garry'e baya rahat pas atma imkanı sunuyordu.

Adam kalçasıyla stoperleri savuruyordu.

Gomis'in tek lobu Diagnegibi 10 tane topçu eder.

Hain ilan edenler şimdi vasatlıkla idare etsinler.

Katılamayacağım bir tespit.

Asist atan kadar o asisti alanla da ilgilidir.

Gomis'in pozisyon alışları da Garry'e baya rahat pas atma imkanı sunuyordu.

Adam kalçasıyla stoperleri savuruyordu.

Gomis'in tek lobu Diagnegibi 10 tane topçu eder.

Hain ilan edenler şimdi vasatlıkla idare etsinler.
hocam gomisle mükayese ediyoruzda ilk zamanlar oda cok kötüydü cok kaçırıyordu kamp yedi falan kendine geldi sonra .

Bjk macinda yurt disindan ve yurt icinden masraf yapip gelenler cok olacak.Yine bir dallamalik yaparsa bu sefer ıslığı yer gibi.

Bu paylasimlardan sonra da kotu oynarsan mactan sonra defol git ariza herif

Çok guzel bi noktaya adım attın Geçen sene Mesela Bi ara Mariano ile oynadı ve Marioanoyu cok iyi içeri sokuyordu ondan sonra Naga ile oynadı onuda içeri çok iyi sokuyordu Bekler ile cok iyi anlaşan bi kanatti Rodri gittiğinden beri Nagadsn Performans alamıyoruz.Onye iyi güzel gol atıyor ama bekleri oyuna hic dahil edemiyor

Adamin götü kaleyi dönük top verdigin an topu öldürüyor. Topu ayagina rakibine karsi kalsin diye verirsen, topla yürümeyi beceremiyor ve topu kaybediyor. Hava toplarindada simdilik cok fazla, wow herif baya top kazaniyor dedirtmedi.

Ronaldoya trolluk olsun diye Penaldo ve Tapnaldo diyorlar. Bu herife o kelimeleri kullanmak malesef trolluk olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt