Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiziksel, mental, fundamental, teknik her türlü sıkıntılı bir adam. 15 milyon euro ödeyerek asrın kazığını yedik, Zarar etmeden satabilirsek asrın satışı olur.

Arkadaş adam zaten kendi başına kazık tamam ama bizim taraftardaki bu adama 100 milyor ödedik abartısı ne anlamadım ben hayır bide elinize ne geçiyor bunda çok merak ettim adamı 10 milyona aldık işte ne bu 15ler 13ler neyin ısrarı yani?

Diagne konusunda Sezon sonu yapılacak değerlendirme net bellidir.

O yüzden şimdi destek zamanı.Olumsuz yorumları sezon sonuna saklayalım.

Çünkü karşımızda çok fazla kanı bozuk şerefsizler topluluğu var.
Yani birlik olma zamanı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaş adam zaten kendi başına kazık tamam ama bizim taraftardaki bu adama 100 milyor ödedik abartısı ne anlamadım ben hayır bide elinize ne geçiyor bunda çok merak ettim adamı 10 milyona aldık işte ne bu 15ler 13ler neyin ısrarı yani?
Bizzat kendi başkanımız ekstra bir ödemenin olduğunu kabul etti.

3 m bonus + 5m=Trezeguet

Anlaşma büyük ihtimal bu
Ee tamam böyle ise 10 milyona kendisini 8 milyona Trezegueti almış oluyoruz yine fiyatta değişen bir şey olmuyor velev ki almasak bile neye dayanarak 15 milyon deniyor evet bir madde olabilir de sanki kesinlik içeren bir rakam var gibi konuşuluyor.

Hayır miktarı konusunda kesin olan bir şey yok. Böyle denmesinin sebebi transfer esnasında bonservisini dahi doğru bilen kaynakların bunu yazması ve bizzat kendi Başkanımızın miktarını söylemese bile böyle bir maddenin olduğunu kabul etmesi.

Biz de taraftar olarak Başkanımız bunu kabul ettiği halde net bilgilendirme yapmadığı için, transfer açıklanmadan bonservisine kadar bilen kaynakların girdikleri bilgilerden yola çıkıyoruz.

hersey bir yana o kafayi manyak vurdu la. yine baktim'da

D6V2MU7XkAA7ZaU.jpg

Karşı karşıya ikinciyi atmayarak kudurttun şerefsizleri.

Hayır miktarı konusunda kesin olan bir şey yok. Böyle denmesinin sebebi transfer esnasında bonservisini dahi doğru bilen kaynakların bunu yazması ve bizzat kendi Başkanımızın miktarını söylemese bile böyle bir maddenin olduğunu kabul etmesi.

Biz de taraftar olarak Başkanımız bunu kabul ettiği halde net bilgilendirme yapmadığı için, transfer açıklanmadan bonservisine kadar bilen kaynakların girdikleri bilgilerden yola çıkıyoruz.

Kapta 10 yazıyor bizim için kap önemli değil mi ? kim ne demiş salla ffp için de kap önemli , resmi olarak da kapa bakılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt