Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener bosversin baloyu sunu 15'ye itleyelim fenere serdar copunu alirken iyydi

sakıncalı yorumlardan kaçınalım
Rahmi Y. Aslan

Bu heriften aldığım olumlu tek ve güçlü hissiyat var. Kasımpaşa'da oynarken daha fazla vardı bu. İzlerken net anlaşılıyordu. Ceza sahası içindeki psikolojik üstünlüğü. Diagne ceza sahası içindeyken savunma oyuncuları tedirgin hareket ediyor ve onlara doğal bir tehlike oluşturuyor adam. Nitekim takımlarına aldırdığı penaltılar tesadüfi değil.

Galatasaray bu sezon 10 penaltı kullanmış. 7'si Diagne geldikten sonra
Kasımpaşa 12 penaltı kazanmış. 11'ini Diagne oynadığı dönemde kazanmış.

Miguel Lopes'in kupa maçında arkadan çift ayakla girmesini düşünüyorum örneğin. Tedirgin ve bir tehlikeyi önlemek amacıyla o gereksiz hareketi yapıp penaltı yaptırdı. Bu psikolojik üstünlüğü nasıl yakaladı bilmiyorum ama sırf bunu görüp hissetmek için Kasımpaşa'da oynarken maçlarını izlemeye zaman ayırırdım. Bu duygu, bu durum Kasımpaşa'da oynarken izleyenlere daha çok haz veriyordu dediğim gibi. Galatasaray'da son maçlarda ilk maçlarına göre daha çok hissettiriyor ancak Kasımpaşa'da oynadığı seviyelerde değil.

Cagne on fireee !! Diye intelim stadı al şu maçı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 maçtır kafa golü atıyorsun falan... Biliyorum bu goller tarzın değil ama bu maçta devam et o gollere arıza herif.

Karşı karşıya kalırsan penaltı kovalama kaleye vur arıza herif. Galatasaray kariyerinde son maçın olur inşallah...

Birilerini sırtına alıp götürmek mi? Yav arkadaş bu adam düz koşarken devrilen bir adam değil mi? Ben mi abartıyorum?

Bu heriften aldığım olumlu tek ve güçlü hissiyat var. Kasımpaşa'da oynarken daha fazla vardı bu. İzlerken net anlaşılıyordu. Ceza sahası içindeki psikolojik üstünlüğü. Diagne ceza sahası içindeyken savunma oyuncuları tedirgin hareket ediyor ve onlara doğal bir tehlike oluşturuyor adam. Nitekim takımlarına aldırdığı penaltılar tesadüfi değil.

Galatasaray bu sezon 10 penaltı kullanmış. 7'si Diagne geldikten sonra
Kasımpaşa 12 penaltı kazanmış. 11'ini Diagne oynadığı dönemde kazanmış.

Miguel Lopes'in kupa maçında arkadan çift ayakla girmesini düşünüyorum örneğin. Tedirgin ve bir tehlikeyi önlemek amacıyla o gereksiz hareketi yapıp penaltı yaptırdı. Bu psikolojik üstünlüğü nasıl yakaladı bilmiyorum ama sırf bunu görüp hissetmek için Kasımpaşa'da oynarken maçlarını izlemeye zaman ayırırdım. Bu duygu, bu durum Kasımpaşa'da oynarken izleyenlere daha çok haz veriyordu dediğim gibi. Galatasaray'da son maçlarda ilk maçlarına göre daha çok hissettiriyor ancak Kasımpaşa'da oynadığı seviyelerde değil.
Diagne de hep olumlu bir şeyler görmek istiyordum demekki aradığım şey buymuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt