Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.958
- 5.667
- 883
şu şarkıyla sahneye cıkıcaktı kutlamalarda. bizde cagne on fireee diye bagıırıcaktık piyasası 5 milyon euro daha artacaktı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamligindan suphe edenin adamliga dair ogrenmesi gereken cok sey vardir orasi net
Winner bi topcu
Ilk kupalarini bu sene kazandi.Nesi winner bunun?
Ayrica Gomis'e paragoz diyordun.Cagne de en yuksek para verene gidecegim demis.Ona bir sey demiyon ama
1) Gitmemesini mi yeglerdin
2) Kontratina saygisizlik mi yapiyor
1-Gomis devre arasina kadar gitmese de olurmus.
2-Yapmiyor
Sen de winner soruma cevap ver.
Degil tabii ki... Zaten winner oyuncu muhabbetini sacma buluyorum clutch daha dogru bir tabir
Kazanan takimlardir oyuncular degil
Winner degilse ve winner tabirini sacma buluyorsan niye kullaniyorsun o zaman
Ciddi yazmadigim icin. Icine Sarper mi kacti
Ne bileyim Cagne'nin para aciklamasini buraya atacaktim.Seni gorunce ve postuna da katilmayinca satasayim dedim
Yalniz Gomis olayi farkli. Herif illa gideceksem en cok para verene giderim demis. Gomis bana zam yapin dedi kustu falan
Valla Cagne de tıpkı Gomis gibi zam isteyecek karakterde biri ama iyi performans gösteremeyince yüzü yetmemiştir zam istemeye.
Faraziler uzerinden herife hain yakistirmasi yapmaya gerek yok
Konya ve Rize maçlarında lig şampiyonluğumuzu,Akhisar maçında kupa şampiyonluğumuzu gasp etmeye niyetlenmesi hain yakıştırması için gayet yeterli.
Beceriksizlik 1 kere olur.Rize macinda penalti kacirmissan ve hoca da takimin penalticisi artik Selcuk diyorsa ve sen ona ragmen penaltiyi Selcuk'un elinden alip bir de kaciriyorsan bunun adi hainliktir.
Acikcasi sahada kimin atacagini kontrol altina alamiyorsa hoca o problem net sekilde hocanindir
Bunlarin listesi olur hoca ne derse o olur