Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Uğur İz

Diagne, 'Mitroglou'dan az kazanıyorum' diyerek maaşına zam istedi. Diagne'nin menajeri 2,35 Milyon Euro'luk maaşının 3 Milyon Euro'ya çıkartılmasını istedi. Kostas Mitroglou gelecek sezon 2,6 Milyon Euro net ücret alacak. (Fotomaç)

:asd: :asd:

Akıl hocası belli Gomis denen hain zat. Geçen sene dönen oyunu tekrar yapıyorlar.

Lan mal herif sen Gomis kadar yetenekli bile değilsin ona tekme vurup 6 ay forvetsiz oynayan Fatih Hoca sana ne yapmaz...

Lan bu malları kim başımıza bela ettiyse Allah belasını versin!

Belki haber yalan ama bunun daha önce yaşanmış olması illaki mide bulandırıyor. Bu şerefsizler ile en kısa zamanda ilişiği kesmek lazım.

836834b273db4d73b31a273ebdf531dcgomis_diagne%20(9).JPG

@Uğur İz

Diagne, 'Mitroglou'dan az kazanıyorum' diyerek maaşına zam istedi. Diagne'nin menajeri 2,35 Milyon Euro'luk maaşının 3 Milyon Euro'ya çıkartılmasını istedi. Kostas Mitroglou gelecek sezon 2,6 Milyon Euro net ücret alacak. (Fotomaç)

:asd: :asd:

Kaynak tırt ama istemese bile yakinda isteyecektir.

Akıl hocası belli Gomis denen hain zat. Geçen sene dönen oyunu tekrar yapıyorlar.

Lan mal herif sen Gomis kadar yetenekli bile değilsin ona tekme vurup 6 ay forvetsiz oynayan Fatih Hoca sana ne yapmaz...

Lan bu malları kim başımıza bela ettiyse Allah belasını versin!

Belki haber yalan ama bunun daha önce yaşanmış olması illaki mide bulandırıyor. Bu şerefsizler ile en kısa zamanda ilişiği kesmek lazım.

836834b273db4d73b31a273ebdf531dcgomis_diagne%20(9).JPG
Şu foto bile herşeyi özetliyor.
Hadi bir sezon daha oyna bari sonra parayı kim veriyorsa oraya gidersin.
2.35 çok bile.

Gscimbom mobil

Baskan beklentileri cok yuksek tutmayin, 17m gibi rakamlara satamayiz demeye getirmis. Aldigin paraya sat ona da raziyim.

Sen 13 verip bunu aliyorsun, sonra 17 gibi yuksek beklentilere girmeyin diyorsun. Bu adamin para etmeyecegini bilmiyormuydun alirken? Hoca-bilmiyor zaten o belli bir sey, ama sen baskan olarak birilerine-danisman, fikir alman lazim.

bu adam kap a bildirildigi gun elimizde patlar dedik. malesef oraya gidiyor durum

Artik 17 falan da beklemiyorum. 3 milyon bonus isi dogruysa 13 milyon cikartalim yeter. Önemli olan gitsin ve bir daha gelmesin. Sonra kiralik falan olarakda gelmesin.

Bizim taraftar tam manyak yaw

İg sine bakayım yine ne saçmalamış diye bir girdim şöyle yorumların alayı Norwich'e gel,Al Hilal'a gel şeklinde bombardımana tutulmuş

Profillere baktım alayı bizim taraftar :asd: :asd: :asd: :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt