Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeniliklerimize hazır olun cund bey
Yok ben kendim koydum.Hincal Uluc'a benzetiyorum bu efsane smileyi
![]()
Transfermark verilerine göre Diagne'ye kariyeri boyunca toplam 16,35 mil. € bonservis ödenmiş.
13 Milyon'unu biz ödemişiz
iyi köklediler yaw
o mantıkla bakarsak, pogbaya da kariyeri boyunca 105 m € ödenmiş , hepsini de united ödemişTransfermark verilerine göre Diagne'ye kariyeri boyunca toplam 16,35 mil. € bonservis ödenmiş.
iyi köklediler yaw

Dotunu kaldırıp tatili bırakıp bir hafta gelseydi.Diagne'ye gerekli fırsat verilmiyor, adam goller attı, penaltılar attı, bu adam takıma katıldıktan sonra Sofi reis ve Belhanda performansını üst düzeye çıktı. Arkadan gelenlere boş alanlar hazırladı az uz da gol atmadı. İşin bo.tan tarafı adamı satamayacağız forvette alamayacağız sonra da diyeceğiz çık oyna kardeş. Nah oynar.
Adam oynamıyor gitmiyorda, turşusunu kurarız.Dotunu kaldırıp tatili bırakıp bir hafta gelseydi.
Feghouli kendisinden 1 hafta önce geldi.
Kırık bu arkadaş kafadan , oynasın filan demeyin artık .
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zenci istedin durdun, şimdi köklediler diyorsun.Transfermark verilerine göre Diagne'ye kariyeri boyunca toplam 16,35 mil. € bonservis ödenmiş.
iyi köklediler yaw
Zenci istedin durdun, şimdi köklediler diyorsun.