Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Islıklanarak dünyanın hiç bir yerinde topçu kazanıldığı görülmemiştir

Adamın talibi yoksa özgüven kaybından başka bir şey getirmez şu davranışlar

Bir gol atsa belki hırslanır felan ama o ışıkta hiç görünmüyor.Maalesef kötü oyunu 5 puanımıza neden oldu tabi tek suçlu değil ama en büyük paylardan biri ona ait :/

30 Gol atmis, kimse bunu istemedi. 8 veren olsa biz satardik bunu. Adamlar 30 gol youtube video sunu izleyip aldanmiyorlar, maclarini izleyip nasil atti diye bakarlar. Biz demekki izlemedik, ve ilk yari ne kadar gol atti diye aldik, bize uyuyor mu, filan önemi yoktu. Simdi de satmak imkansiz.

Off uyuşuk ve vurdumduymaz hareketleri deli ediyor..
Taraftar da nefret ettiği halde alkışlamak zorunda kalıyor, takım zor durumda kalmasın diye..

Çok zor 1 durum..

30 Gol atmis, kimse bunu istemedi. 8 veren olsa biz satardik bunu. Adamlar 30 gol youtube video sunu izleyip aldanmiyorlar, maclarini izleyip nasil atti diye bakarlar. Biz demekki izlemedik, ve ilk yari ne kadar gol atti diye aldik, bize uyuyor mu, filan önemi yoktu. Simdi de satmak imkansiz.

Diagne ilk tercih miydi ?

Alan-Pato çok daha cüzi paralara alabileceğimiz oyunculardı.Özellikle Pato neredeyse bedavaya gitti Brezilya'ya maaşı felan olsun

Yönetim almayı beceremediği için ikinci yarıya da forvetsiz girmeyelim diye Diagne-Miroğlu bombaları geldi

Ben alındıktan sonra da söyledim o iki isim bizim oyun yapımıza uygun değildi.Bize pas oyununa girebilecek alan açabilecek bir forvet lazımdı.Forvet konusunda büyük plansızlık oldu gerçi senelerdir böyle bir Gomis'i tutturduk onun da karakteri iyi çıkmadı

Şu yaşanan süreci gördükten sonra keşke parasını verseymişiz diyorum çünkü totalde daha çok zarar ettik

Her gün farklı bir takım forması ile instagramda fotoğraf atan,serseri bir adamı gol kralı da olsa neden alsınlar? Elalem biz mi saygısızlığı yutkunsun.?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Herife Kim Sahip Çıkıyorsa En Büyük Fenerli Odur.Adam Resmen Hiç Bi Şey Yapmıyor Geldiğinden Beri.İstek Çaba Hırs Hiç bi şey yok adamda.Gönderilemiyorsa Kadro Dışı kalmalı.Diyeceksiniz ki O Kadar Para verdik Boşa mı Gitsin.Onu da Veren Düşünsün.

Ilk yarı 2 net pozisyonu var gole ceviremediği.

Falcao olsa 2-0 girerdik soyunma odasına.

Ikinci yarıyı söylemiyorum hiç.

Gecen sene en azından gol kokluyordu, pozisyon takibi vardı, nerede duracağını biliyordu. Şuan bunların hicbiri yok.

gecen sezon devre arasinda garry ve ozan kabak ile güzel satislar yapinca yaz transfer döneminin bütcesini olusturmak icin bu adam alindi bence. nasil olsa ayni paraya satariz ve bütcemiz olur diye düsünmüslerdir. herifi satamayinca bütün planlar alt üst oldu. bunu fatih hocanin dünkü aciklamalarindan da anlayabilirsiniz.

artik 3e 5e bakmadan elden cikarmamiz lazim, zira bu adamdan artik bize fayda gelmez.

Bugun Falcao olsa yine kazanamazdik. Hoca da bundan bahsetti.

Biz hizli sol kanat almazsak forvet almamiz boşuna olur.

Belhanda yerine Banega olmaliydi. Seri yerine Nainggolan, babel yedek ve onye tekrar kiralik olmaliydi ve en son da cilegi Falcao ile yapmak o zaman anlamli olacakti.

Bekler inanilmaz kotu ortalar yapiyor.

Yedek stoper yok.

Bu yil cok zor olacak ve kendi ayagimiza sıkıyoruz resmen.

Olay bu kadar basit.Aklın yolu bir.
Bizim başımızdakilerin yatacak yeri yok.
Bu nasıl planlamadır.Resmen rezillik..

Ama yöneticiler ve taraftar anlamında diğerlerine göre çok gerideyiz.
Yahu geçen sene aynı beceriksizliği yapmışsın.
Ulan hiçmi bir değişiklik olmaz.Tabiki hiç sıkıntı olmadıya, transferr işini gene aynı kadroyla yapıyorlar.Başkanım diye dolanııyor ortalıkda.

Yok ekonomik şartlar yok Galatasarayın geleceğini düşünüyoruz lafları kocaman bir yalan.

Onu diagne gibi yetersiz adamı alırken düşünecektiniz.
Egonuzu bir kenarıya bırakıp
Transfer işini bilir kişiye emanet edecektiniz..
Galatasarayın menfeati hep sözde.

Ulan dünkü maçta sokaktan birisini alsan maça koysan koca doksan dakika o kadar fizik gücü yüksek oyuncular varken bir tane iyi orta yapar gol kazandırırdı.
Bu kadar beceriksizlik olurmu.,
Ulan bir tane adam gibi orta lan..
Yazıklar olsun..

Artık şundan çok eminim yeteneği falan geçtim bu adamda futbolun temel nitelikleri bile yok. Kısacası geçmiş olsun albayrakın kazığı 13 m euro olarak kıçımızda kaldı daha da çıkmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt