Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle oynamamalı Babel forvete geçsin çok daha faydalı oluyor bu dallamadan. Kanata da durağan Babel'den daha faydalı biri geçer Jimmy ya da Emre falan işte..

Acilen bugun satilmali. Falcao da hemen aciklanmali.

Bu adam Kasımpaşa dönemindede 30-40 gol atmasına rağmen uyuz uyuz takılıp kendinden nefret ettirmiş. Kasımpaşa çalışanları falan hiç kimse sevmiyormuş bunu. Keşke adam gibi araştırma yapsaymışız... huzursuz görgüsüz ya

Bu adam Kasımpaşa dönemindede 30-40 gol atmasına rağmen uyuz uyuz takılıp kendinden nefret ettirmiş. Kasımpaşa çalışanları falan hiç kimse sevmiyormuş bunu. Keşke adam gibi araştırma yapsaymışız... huzursuz görgüsüz ya
Instasına baksak yetermiş aslında

SmartSelect_20190831-000453_Twitter.webp

büyük Galatasaraylı abdürrahim albayrak'ın son dakika kazıklarından!!

Allahın belası herif bi futbolcu bi takımı nasıl bozar nasıl negatif etki sağlar onu gösteriyor resmen. Faydası yok zararı var derler ya aha bu adam işte. Bunu çıkarıp 10 kişi oynasak daha iyi top oynarız öyle Allahın cezası bi herif bu.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine yoklari oynadığı bi maçı daha geride bıraktık. Allahım aklım almıyor ya bu herif nasıl bi sezonda 30 gol attı bu ligde yemin ediyorum aklim almıyor. Oynadıkça kendisini takipte olan takimlar bir bir fiyat düşürüyor veya vazgeçiyor anasını satıyım herif safi zarar. Kasimpasa maçında bu şekilde devam ederse hiç tasvip etmememe rağmen bizim taraftar bunu ıslık manyağı yapar. Buda ağlar falan. Allahım sen büyüksün en kazasiz belasiz şekilde bu heriften kurtuluruz inşallah.

takimda dislanmaya baslamis bence heis. cek git buralar sana gore degilmis kralllll

3'e 5'e bakmadan ne yapip edip elden cikarmaliyiz bu manyagi. Yoksa daha cok basimizi agritacak.

Hala aklim ermiyor hangi akil hangi mantik ile su kazmaya 10 Milyon € verdiler. Resmen hainlik.

"Nasil olsa sonra Araplara satariz" diye bu transferi onaylayan kisilerin de burnu sürtmüstür artik herhalde. Araplar sandiginiz kadar salak degil.

3'e 5'e bakmadan ne yapip edip elden cikarmaliyiz bu manyagi. Yoksa daha cok basimizi agritacak.

Hala aklim ermiyor hangi akil hangi mantik ile su kazmaya 10 Milyon € verdiler. Resmen hainlik.

"Nasil olsa sonra Araplara satariz" diye bu transferi onaylayan kisilerin de burnu sürtmüstür artik herhalde. Araplar sandiginiz kadar salak degil.

Taraftar baskısı da etkili oldu. Burdan ben şahsen bir yalvarmadığım kaldı şu sığıra vermeyin bu paraları, başımıza dert olur bu adam arıza diye ama tarftar genel olarak istedi gol kralı diye.

Sonra transfer sezonunun başında da hiç bir işe bakmayın bunu satmaya bakın diye defalarca yazdım ama millet bir Falcao tutturdu gitti. Şimdi o işi de kitleyen yine bu kazma oldu.

Diyeceğim odur ki bilinçsizce yapılan icraatların ceremesini çekiyoruz hep beraber.

Taraftar baskısı da etkili oldu. Burdan ben şahsen bir yalvarmadığım kaldı şu sığıra vermeyin bu paraları, başımıza dert olur bu adam arıza diye ama tarftar genel olarak istedi gol kralı diye.

Sonra transfer sezonunun başında da hiç bir işe bakmayın bunu satmaya bakın diye defalarca yazdım ama millet bir Falcao tutturdu gitti. Şimdi o işi de kitleyen yine bu kazma oldu.

Diyeceğim odur ki bilinçsizce yapılan icraatların ceremesini çekiyoruz hep beraber.

Kesinlikle.

Benden basindan sonuna kadar hep karsiydim bu adama. Nasil bir manyak oldugu Kasimpasa dayken bile belliydi.

Biktim yillardir su sacmasapan Süperlig futbolcularindan. Kazik yemeden duramiyoruz.

Diagne'nin performansına bakıldığında, sürekli gitmesiyle anılması ve Falcao haberlerinin bir etkisi olabilir mi?

Fatih Terim: "Muhakkak ki bir oyuncu, kendi mevkisine yeni birinin gelmesinden rahatsızlık duyabilir. Rahatsızlık duyuyorsa çıkar ikişer, üçer, birer neyse atar."

Diagne'nin performansına bakıldığında, sürekli gitmesiyle anılması ve Falcao haberlerinin bir etkisi olabilir mi?

Fatih Terim: "Muhakkak ki bir oyuncu, kendi mevkisine yeni birinin gelmesinden rahatsızlık duyabilir. Rahatsızlık duyuyorsa çıkar ikişer, üçer, birer neyse atar."

Olamaz çünkü geçen sene de böyleydi. Yazın milli takımında da aynı böyle oynadı.

Pas oyunu oynamaya çalışan bir büyük takımda tek santrafor olarak kullanabileceğiniz en kötü 9 numara modeli. Açık savunmaya karşı veya yanında bir partnerle birlikte verim alınabilir, onun dışında bu adamın akan oyunda pozisyona girmesi çok zor bir olay. Bugünden sonra Diagne'nin tek santrafor başladığı her maç, Belhanda'nın 10 numara olduğu maçlar gibi Fatih hocaya yazar. Hoca zamanında kendi aldırmadığı Mitroglou'na karşı gösterdiği katı tavrı, 13 milyon verdirip transfer ettirdiği Diagne'ye karşı da ortaya koymak durumunda. Herif ben büyük takım santraforu değilim diye bağırırken hala rakiplerin 3'lü 4'lü savunması arasına tek başına atılırsa ben de hatayı başka yerlerde aramaya başlarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt