Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bundan cikan her kurus kar'dir bu saatden sonra uc bes demeden verilmeli.

Diagne stoperleri alıp götürüyor safsatası da bugün boşa çıkmıştır. Ne ümitlenmiştim ama bomboş bir kazık oldu. Umarım fazla zarar etmeyiz.

Kasımpaşa tarafından atılan büyük bir kazıktır. Yeteneksizdir, görgüsüzdür ve karakter anlamında sıkıntılı bir şahıstır. 7,8 ne kadar teklif varsa gönderilmeli, zararın neresinden dönülürse kardır.

Futbolu birakmis, içi dışı para olmus. Kadro disi birakin, futbol hayati bitsin!

Bence anderlecthe bedavaya kiralayim satin alma opsiyonuda koyalim 13milyon.bu arkadaş belçika gibi kolay ligde parlar.anderlette adam ederler baski felan yok orda.anderlet bunu 13 e alip 25e felan championship kulubune kaziklayabilecek kalibrede bir tamim.

IMG_20190831_102747.webp
Spartak moskova 9milyon euro teklif edecemis.diagne beyimiz 3,5milyon euro maas istiyormus.ulan bu o***man çocugu
Bizde. 2,3milyon euro aliyor adam rusyaya gitmek icin 3,5 istiyor .gelde sovmeyin destekleyin deyin.adam daha fazla para veren varken teklif beğenmiyor adam galatasaray'i nasil batiririm zarara ugratirim kafasinda kazanacagi para umrunda değil.

Umarım gidersin. Gidersen senin için bir şiir hazırladım, kasıktan dize kadar var uzunluğu.

Gideceği takımda yüksek maaş istemesi normal adama kızmamak lazım, geçen sene buna 10 milyon euro bonservis ödeyip saçma sapan kontrat yapanlara kızın. Adam futbolcu bulmuş bizim gibi enayi niye değerlendirmesin.

Galatasaray seviyesinde ki bir takımda oynayabilecek forvet meziyetlerinin hiçbirine sahip değil geldiğinden beri şöyle ulan ne top oynadı dediğim 1 tane maç hatırlamıyorum hatta abartmıyorum geldiğinden beri bir kez Rize'ye attığı kafa golü dışında adamın doğru dürüst bir hareketi bile yok olumlu hafızamda kalan adam 1.90 boyuna rağmen kafa topu alamaması bile komik yani Adem Büyük hava toplarında daha etkili ondan şaka gibi..
Kesinlikle 3-5 bakmadan satılması gereken adam yoksa seneye 3 milyon € veren bile olmaz..
Defolup gitmesi umuduyla varlığı zarar..
Orjini kanat forvet olan Babel bile 9 numarayı ondan iyi oynuyor..

Bizde aldığı parayı Katar veya Çin'e gitmediği sürece kazanamayacağın o da farkında. Gerekirse maaşının bir kısmını ödeme şartıyla bedelsiz bir Avrupa kulübüne kiralayalım. Yeter ki gitsin. Varlığı kulübe zarar veriyor artık.

Ruslar versin bize 10, Diagneye de 3 milyon. Biz 4 sene boyu senede 500 bin devam ödeyelim ve gitsin artik bu herif.

Ekli dosyayı görüntüle 58636Spartak moskova 9milyon euro teklif edecemis.diagne beyimiz 3,5milyon euro maas istiyormus.ulan bu o***man çocugu
Bizde. 2,3milyon euro aliyor adam rusyaya gitmek icin 3,5 istiyor .gelde sovmeyin destekleyin deyin.adam daha fazla para veren varken teklif beğenmiyor adam galatasaray'i nasil batiririm zarara ugratirim kafasinda kazanacagi para umrunda değil.

moscowda hayat daha pahali onu gectim de herif niye oc oluor daha fazla para istedigi icin
spartak uefada bile degil biz cldeyiz
kariyeri icin onemli bisey clde oynmak
arada heralde fark olacak yani.

Eğer anderlecht'e giderse çok çok iyi olur bizim için.
Buraya yazıyorum rahat 20 gol yazacak.

Anderlecht resmen 5 mac icinde krize girmis. Onlar bunun tuhaf davranislarina katlanirmi? Hele satin alma opsiyonu zorunlu degilse ve simdiki gibi devam oynayip gol atamazsa. Kompany bununla kavga edip kadro disi birakirsa sasirmam.

Hoca bile FFP falan olmazsa defol cekerdi Diagneye. Ama 10 milyon harcandi diye, ve yazin degeri düsmeden satalim ve bütce yapalim diye, bunun tavirlarina ve performansina katlandi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt