- 24 Ağustos 2020
- 111
- 117
- 193
anladım. nerelisiniz?Aksaray'la herhangi bir alakam yoktur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anladım. nerelisiniz?Aksaray'la herhangi bir alakam yoktur
anladım. nerelisiniz?
facebook'ta siirt'li uğur iz bulamadım. şanlıurfa, adana ve istanbul var.
Rtas sende mevlevilikten ziyade dedektiflik var haefacebook'ta siirt'li uğur iz bulamadım. şanlıurfa, adana ve istanbul var.
urfalı ya da adanalı olabilir misiniz?
facebook'ta siirt'li uğur iz bulamadım. şanlıurfa, adana ve istanbul var.

arkadaş olmanın neyi kötü pirim. can olmanın neyi kötü.Rtas sende mevlevilikten ziyade dedektiflik var hae
ub.mesaji
aslen almanya doğumluyum. berlin. 10 yaşındayken konyaya memlekete dönüş yapmışız. sen kimlerdensin?Kimlerdensin yeğenim
Kimlerdensin Lütfücüm?facebook'ta siirt'li uğur iz bulamadım. şanlıurfa, adana ve istanbul var.
Kimlerdensin Lütfücüm?
bir üst mesajda yazmıştım. aslen almanya doğumluyum. berlin. 10 yaşındayken konyaya memlekete dönüş yapmışız. sen kimlerdensin?Kimlerdensin Lütfücüm?
zevkle. aşkla. canla.Lütfü de senin gibi mevleviye meraklıymis iyi anlasacaginizdan şüphem yok sen zurnana uflerken o döner..
nerelisiniz?Kimlerdensin yeğenim
Manisanerelisiniz?
uzaksınız bana. tanışmamız zor gibi.Manisa
bir üst mesajda yazmıştım. aslen almanya doğumluyum. berlin. 10 yaşındayken konyaya memlekete dönüş yapmışız. sen kimlerdensin?
Üstad iyice troll oldun haeLütfü de senin gibi mevleviye meraklıymis iyi anlasacaginizdan şüphem yok sen zurnana uflerken o döner..