Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Florya’da saat satsa belki sözleşmesi sonunda ödediğimiz paranın yüzde 10% felan geri kazandırır.

Sahada bize zarar veriyor çünkü başka seçenek olduğunu düşünmüyorum.

1.webp

:DDDDDDDDD

Diagne’nin Fenerbahçe Konyaspor'a 2-0 yenilince ağlayan Fenerbahçeli taraftar fotoğrafını Galatasaray'daki takım arkadaşlarının bulunduğu Whatsapp grubuna attığı öğrenildi. (Sabah)

Ne Falcao ne feghouli ne de baska biri , bu adam aldigi paranin binde birini bile vermiyor bom bos bir topcu ve tam kafasi kirik bir herif. 500k 1 milyon ne verirlerse postala gitsin

Bu adamın anadolu takımında bile olsa 30 gol atması başlı başına bir tez konusudur. Araştırılmalı makaleler yayınlanmalı. Spor bilimi bunu açıklamalıdır

anti kuş

Artık kesinlikle eminim. Tarihimizin en büyük kazığı bu adam. (Adam diyorsam da lafın gelişi)

topu tek basina bos sahada 10 metre sur desen suremez , topa takilir duser oyle sakar

Fatih terim ve abdürrahim albayrak'ın beraber attığı en büyük kazık!

futbolcu değil derken abartı yoktu tamamen gerçek bi durum. türk futbol tarihinin en büyük kazığı

İyiydi. Oğulcan'ın önüne bıraktığı topta Oğulcan ekstra pası yapsa maç bitecekti. Fizik olarak da hazırdı, istek olarak da. Diagne'nin maksimumu bu zaten, bundan fazlasını bekleyen Falcao'nun yolunu beklesin.

Geçtiğimiz maçlara göre toparlamışsın ama yine de burnunu kırayım

Hocaya şu herifi verip al kullan demek gerçekten yatıcak yeriniz yok yönetim
'Hocaya şu herifi verip al kullan' mı? Pardon bey efendi de, Avrupa'da hiç bir takımda 1 gol bile atmamış futbolcunun transferine santraforun olmasa bile onay vermeyecektin o zaman.

Kaldı ki Mitroglou ile anlaşmıştık. 15 milyon euroluk transfere kefil oluyorsan seve seve oynatacaksın.

'Yok ya beğenmedim bunu' diyorsan eğer, ozaman maddi kaybın yüzde 50% karşıla, yedek mi tutuyorsun düğününde mi oynatıyorsun umrumda değil.

Galatasaray kulübünün paraları bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt