- 10 Mart 2013
- 121.500
- 158.172
- 5.068
Geyik yapıyoruz yav ama şu golün %60'ı kalecide açıkcası.
aynı kaleci diye attım zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geyik yapıyoruz yav ama şu golün %60'ı kalecide açıkcası.
Ters kanatta hızlı kanat yoktu.Rodrigues-Onyekuru varken daha iyi pozisyonlar yakalıyoduk.Devre arası Onyekuru gelirse daha rahat maç kazanırız..Biz en son ne zaman kenarlarda ikiye birleri kullandık hatırlamıyorum bile sanırım Mariano'nun ilk geldiği dönemlerde Belhanda&Feghouli ve Mariano yapıyordu bunu kenarda başkasını da hatırlamıyorum 100 pas yapsak 99 tanesi yana sağa sola topu dolaştırmak için takımı 1 adım ileri taşımayan paslar
Yani Onyekuru'dan ziyade daha çok dribling özelliği ile öne çıkan topu alıp hızlanan oyuncular gerekiyor Onyekuru bilmiyorum ilk geldiği dönemdeki gibi değildi bizdeki son döneminde de Monaco'da oynarken deTers kanatta hızlı kanat yoktu.Rodrigues-Onyekuru varken daha iyi pozisyonlar yakalıyoduk.Devre arası Onyekuru gelirse daha rahat maç kazanırız..
Geçen sene şanssızdı.Takımla iyi bi antrenman kampı yaparsa eski Onyekuru'yu izleriz.Devre arası alabileceğimiz en iyi isimlerden birisi.Gelen haberlerde bu yönde..Yani Onyekuru'dan ziyade daha çok dribling özelliği ile öne çıkan topu alıp hızlanan oyuncular gerekiyor Onyekuru bilmiyorum ilk geldiği dönemdeki gibi değildi bizdeki son döneminde de Monaco'da oynarken de
Takımda çalım atabilen 1 tane oyuncu yok herkes top ayağına geldiği anda hemen yanındakine atma derdinde 34 yaşında senelerdir futbol oynamayan Arda bile durduğu yerde 1-2 çalım attığı zaman etkili oluyoruz