Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senin heykelini arenanin önüne diktirecegiz

sırtı dönük top alıp,takımla pas alışverişine katılması,savunma araskına attıgı toplar falan maşallah:ka21:

mbaye-diagne-.jpg

Gol attı diye taraftarımız yine umutlanmış , boşuna umutlanmayın bildiğin bomboş topçu. Önümüzdeki maç yine söversiniz

Koskoca gs kendini king kong zanneden bir adamın mental duygularına bağlı kalmamalıdır acilen satılmalıdır Adem büyük > Falcao + diagne ( katkı olarak )

Bize uygun bir oyuncu değil bu gözler Drogba gomis gördü alıştı daha iyisini bulmalıyız cagne istatistik yaptırıp Arabistan a falan satmaliyiz 5-6 ya başka gitmez .Tabi falcao da gitmeli

Yeteneksiz falan ama savunmayı kendiyle birlikte götürüyor içeri. Özellikle ikinci golde stoperi kaleye kadar sürükleyecekti az daha

Leş bir penaltı ( stresten kaynaklı olsa gerek) normalde de iyi penaltıcı değil ama vuruşundaki güvensizlik belliydi
2. Gol free
3. Gole ben de inanamadım ayakları olduğunu bilmiyordum

Goller disinda da iyi oynadi bence. Sirti dönük iyi top aldi kanatlara iyi top servis etti falan

alanyanin forveti Olsa devre arasinda herkes isterdi onu.... ilk 11 oynasin en az 25 Tane atar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt