Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.849
- 7.368
- 1.548
Geldiğin güne lanet olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en azindan bazi sahislar gibi zirt pirt sakatlanip takima hicbir faydasi olmuyor. gol atiyor
kpasada trezeguet vardi, burada linnes akbaba ve omer bayramla gol sansi bulmaya calisiyoruz
ihtiyacimiz olacak
10 golün 4ü penaltı zaten renkdaş. diğer 4ü de nispeten kolay galibiyet aldığımız 4-0 yendiğimiz rize ve 3-1 yendiğimiz bakü maçı.Bu sezon 915 dakika oynamış yani 10 maç ve 10 golü var. Ben çözemiyorum bu adamı şeytan tüyü var.
Antalya macinda neden oynamadi da dün oynadi?
Asil 90 dakika savunma yapan Antalya macinda oynamaliydi.
Bu Diagne çok ilginç bir adam şöyle bakıyorum Süper Lig kariyerinde 62 maçta 50 gol 5 asisti var ilk 11 olarak çıktığı son maçlara bakıyorum Kayserispor 1 gol, Rizespor 3 gol, Hatayspor 1 gol, Karagümrük 1 gol, Konyaspor 2 gol sadece Göztepe maçını boş geçti ki o maçta da hatırlıyorum 60 dakika sahada kalmasına rağmen gol pozisyonları vardı bir de ofsayt nedeniyle iptal edilen 1 golü vardı
Hani gol atmak dışında hiçbir şeyi yapamıyor ama bir şekilde gol atıyor
Bence de reisO yüzden onu şu an yollamak hata olur.
Gönderilecekse sezon sonu gönderilmesi lazim.
Bence de reis
Hani ne bileyim Falcao ve Babel değil de güvenebileceğimiz şu Jonas Wind veya Roman Yaremchuk gibi bir forvetimiz olsa Diagne gitsin oyuna katkısı yok derdik de Diagne olmayınca iyice gol atamayan bir takım oluyoruz
Diagne'yi çok beğendiğim için değil ama kendisinin bir alternatifi yok ...