Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar kazma olupta bu kadar gol atan başka topçu var mıdır dünyada?

yok yere itin g.tüne sokulan adam

bu adami degersizlestirip kiralamak yerine gecen sezon ilk 11 oynatsak ve bu sezon diagne ile devam etsek rekor gol sayisina ulasirdi

forvet dedigin adamin görevi gol atmak. falcao, andone, miroglu, sightorrson gibi bir sürü eleman geldi, gecti. bir tanesinden diagne'nin yarisi kadar katki yaptigini gördük mü?

3 gün önce antrenman eksigi var yalani ile kadroya dahil edilmeyen adam 3 gün sonra sahaya cikip 2 gol atiyorsa birileri aynaya bakmali

1610026560047.webp

Sosyal medya ergenleri ve beceriksiz yonetim yuzunden bir turlu satamadigimiz krall .Oyle boktan adamlar satiliyorki bunu satamamak beceriksizligin baska bi evresi

Bi takmisiniz 13 rakip takim taraftarindan betersiniz yaw

Ogulcan ile cift forvet oynarlarsa ikisininde verimi çoğalir

Bi oyuncuyu yükselten veya indiren hep taraftarin kendisidir.

Su adami rahat birakin, bir macta da oyundan cikmasin yahu.

Bugun cok istekli ve hirsli gordum kendisini. Umarim boyle devam eder. Oyundan cikarildigi anda sinirliydi sadece 1 gol attigi icin bu da her forvette olmasi gereken duygu.

Herif 2 senede yapmadığı gol vuruşunu 28. saniyede yaptı.

Şaşırttı ama beğeniyorum şu aralar.

İyi oyunu için kutlarım. Yalnız ne yaptıysa kendisi yaptı ve hala da yapıyor. Çok sorunlu bir oyuncu. Taraftara laf atmayın.

İyi oyunu için kutlarım. Yalnız ne yaptıysa kendisi yaptı ve hala da yapıyor. Çok sorunlu bir oyuncu. Taraftara laf atmayın.
Taraftar her gün Arabistan'a git derse inat yapar bu tipler.

Eldeki en iyi golcü bu, hoş tutmaktan başka çare yok.

Çok rahat gol kralı olacakken salak salak goller kaçırıyor.

Sezon başından beri %100 en az 5 pozisyonu atamadı. Onları atsa belki teklif gelir diyeceğim ama nerede....

Ulan bitik kaleciye bile bomboş pozisyonda atamıyorsun. Üzüyorsun...

Taraftar her gün Arabistan'a git derse inat yapar bu tipler.

Eldeki en iyi golcü bu, hoş tutmaktan başka çare yok.

Bruj'de penaltı kaçırıp takımın huzurunu bozup kadro dışı kalırken taraftarın bir şey dediği yoktu. Karısı korona olmuşken beraber alışverişe çıkan biri. Hoş tutalım da taraftarlık çok bir şey yok. Herif deli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt