Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu pereyrada beyin var mi yaw. Ilk pozisyonda cagne yerine bomboş durumdaki obur herife vermeliymiş. Ikinci pozisyonda kaçırdığı gole zaten diyecek bir sey yok. Ucuncu pozisyonda sagina çektiğinde vurma şansı varken mal gibi bir daha soluna çekiyor. Yuhhhh
Wbayi izlemeye basladigimdan beri soyluyorum. Diagne takimdaki acik ara en iyi topcu. Embesil surusu digerleri. Izlerken cildirirsin.

Taraftarlari da benim gibi dusunuyor

Bu pereyrada beyin var mi yaw. Ilk pozisyonda cagne yerine bomboş durumdaki obur herife vermeliymiş. Ikinci pozisyonda kaçırdığı gole zaten diyecek bir sey yok. Ucuncu pozisyonda sagina çektiğinde vurma şansı varken mal gibi bir daha soluna çekiyor. Yuhhhh
Maldan anlayan bir üye 👍

Wbayi izlemeye basladigimdan beri soyluyorum. Diagne takimdaki acik ara en iyi topcu. Embesil surusu digerleri. Izlerken cildirirsin.

Taraftarlari da benim gibi dusunuyor
Pereyrayi su mactan sonra sokakta taşlamaları lazim.

Korkak tavuk messinin gitmeye korktuğu eplyi domine eden bir Kralagne gerçeğiyle karsi karşıyayız. Her zaman dediğim gibi Cagne oynamak istediğinde dunyanin en iyi 3. forvetidir.

Westbrom kırmızı yedikten sonra bizim ruh hastası muazzam oynadı gol kaçırdı pozisyonlar hazırladı böyle devam ederse mutlaka epl de kalir

Opsiyon olsa bizimkiler Kap'a açıklardı bu performansı ile PL kalır 7-8 rahat satılır.

Kendini göstermek isteyince neler yapıyor görün.

70 dk 10 kişi oynadı WBA bir de.

Kasımpaşa da böyle oynuyordu o yüzden tav olmuştuk tam arıza. O değil baya iyi aslında sene sonu west brom olmasada epl takımlarından biriyle anlaşırı gibi

Normalde super oyuncu

Ulan bu Diagne tam şerro çıktı madem böyle oynayabiliyordun burada niye sahada yürüdün kerkenez umarım iki üç gol daha atar da bir daha afra tafralarıyla uğraşmak zorunda kalmayız bu sorunlunun.

Düserlerse umarim Diagne maas yönûnden sorun yapar ve biz onu 4,5a WBA ya satma yerine, 7 ye bir PL takimina satariz.

Ne değeri var allah aşkına Mohammed 2 maç oynadı gözünüz forvet gördü bi hareketlilik gördü.

Şu boya zıplayıp almadığı kafa topları daha dün gibi aklımda

Ne değeri var allah aşkına Mohammed 2 maç oynadı gözünüz forvet gördü bi hareketlilik gördü.

Şu boya zıplayıp almadığı kafa topları daha dün gibi aklımda
Zıplamıyormuş galiba bizde.

Maşallah eplde her kafa topunda var çoğunu da alıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt