Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sundan MM ve Onyekuruyu aldiracak para kazansak bence kar etmis oluruz bundan.

Baska da beklentim yok.

Kendini göstermek isteyince neler yapıyor görün.

70 dk 10 kişi oynadı WBA bir de.

Admirim Freiburg maçında gol olur 1.20 idi
Son haftalardaki formdan dolayı da west brom gol atar dedim 1.45 normalde 2 maç da yapmam pek.

Oynamasam 0-3 biterdi bu maç öyle pozisyonlar olmuş. Suçu kendilerinde aramasınlar yani :asd:

İngilizler bizim ne kadar beyinsiz bir kulup olduğumuzu falan düşünüyorlardı muhtemelen :D 10 milyon veren çıksa da yolumuza baksak ya.
Çocuk gibi nazlayacaksin herifi anca öyle oynuyor. Taraftar olarak sosyal medyadan inatlaşma yerine götünü arşa çıkarsaydık muhtemelen hayvan gibi istatistik yapmaya devam ederdi.

Bu şaban bizden önce böyleydi zaten yav bize geldiği zaman başladı her şey kendini yere atmalar,kafa topu almamalar falan ama işte seviyorum yine de keretayı.Gönül ister ki Mostafa ile birlikte kullanalım ama göründüğü gibi kendisi hem lig seçiyo hem de iyi bonservis getiricek gibi bakalım neler olucak ama ben son kez izlemek isterdim bu deliyi Mostafa ile yav.

çatne wba'da başarılı olarak küçük takımın büyük topçusu olduğunu kanıtladı. açık alanda etkili bir golcü zaten kasımpaşa performansını bizde gösterememesinin sebebi de buydu. amrabat styla

Bu yıl bizdeyken de oyun içinde oldukça aktif ve istekliydi, hakkını yemeyelim. Zaten o sayede Belçika takımının yedeği olmak yerine Premier Lig'in 11 santraforu yapılmaya layık görüldü. Orda kalır büyük ihtimal, öyle de olur umarım. Diagne iyi ama Mustafa gibi madeni bulduktan sonra Diagne'den gelecek parayla o madeni bedavaya almak piyango gibi olur bizim için.

Bu adam bambaşka bir şeye evrilmiş. O zaman bizde artniyetliydi başka bir açıklaması yok. Bizde oyun içi 0 olan adam bir santrafrun yapması gereken her şeyi yapmaya başlamış

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gittiği ligin en kötü takımında oynamasının da etkisi var. Türkiye'de hemen her takım Galatasaray'ı 10 kişi geride karşılıyor, 10 kişi kalınca Burnley gibi ligin en vasat hücum takımlarından biri bile mecburen önde oynamaya gayret ediyor. Diagne de boş ve geniş alanı iyi değerlendirip güzel santrafor işleri yapmış. Bizde giderken kapalı savunmaya bile yavaş yavaş kendini geliştirmeye başlamıştı, WBA'da geniş alanda daha etkin olması şaşırtıcı değil. Bu kalibre takımlar için biçilmiş kaftan bir herif zaten. Her oyuncuyu Liverpool'a, Milan'a filan pazarlayacağız diye bir kaide yok, Diagne, Onye gibi daha ufak çaplı kontra takımlarında daha çok fayda sağlayacak adamlar için büyük liglerin başaltı takımlarından bir pazar yaratmak lazım.

Oyun icindeki katkisi ne kadar yetersiz olursa olsun adam gittigi her takimda gollerini atiyor ve her turlu pozisyona giriyor. Biz de 39 macta 22 gol atti. Bu sezonun ilk yarisinda ligde 15 macta 9 golu var.

PL’de su ana kadar da iyi isler yapiyor. Dun Burnley macinda topu vurur gibi yapip sola cektigi pozisyonu gole cevirseydi muthis olacakti. ManUtd macinda da iyiydi. PL’de oynama firsati gelince kendini gostermek istedigi icin ayri bir motivasyonla oynadigi belli.

WBA kulübü efsanesi Kevin Phillips: "Diagne'nin iyi bir oyuncu olduğu görülüyor. WBA düşse bile, tekrar geri çıkmalarını sağlaması için onu takımda tutmalılar."

Su özetlere bakınca bayağı iyi isler yaptigi goruluyor. Umarım bu devam eder ve iyi bir bonservis ile kendisini yolcu ederiz.
Yukaridaki özette vurur gibi yapıp çektiği pozisyon çok klasti.
Boyle devam. Verilen bonservisin 10 milyonunu geri alabilsek çok iyi olur.
Gerci su ozetteki gibi her mac oynasa 30-40 milyonluk oyuncu olur. Topuk pasları, kosu yoluna attıgı yerden çok güzel top, topu saklaması falan bizim takımda isteyeceğim oyuncu :)
Saka bir yana, iyi oynamaya devam etsin ve güzel bir bonservis alalım. Ben Mohamed'den son derece memnunum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt