Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işte böyle oluyor beceriksiz yöneticiler olursa...gidip Pato ve Alan için 1 hafta Çinde boşa zaman harcayınca son saniyede buna bayıldılar bütün paraları..hadi bayıldılar bunu bile pazarlayamıyorlar salaklar...Adam 30+ gol atan bir oyuncuyu kolaylıkla satabilir normalde ama bizdeki kan emicilerde o kabiliyet yok malesef....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Buna gelene kadar 4-5 milyona tonla oyuncu alinabilirdi, hatta daha ucuza ve cok daha fazla katki verirlerdi. Scout ekibinin de hic mi önerisi yoktu burada? Terimin buna onay vermesi de ayri bir skandal bence. Bu transfer irdelense kimbilir neler cikar ardindan.

Buna gelene kadar 4-5 milyona tonla oyuncu alinabilirdi, hatta daha ucuza ve cok daha fazla katki verirlerdi. Scout ekibinin de hic mi önerisi yoktu burada? Terimin buna onay vermesi de ayri bir skandal bence. Bu transfer irdelense kimbilir neler cikar ardindan.
o sezon başında okumuştum Napolinin taktiğini uygulamak istemişti hoca...o yüzden Alan dediklerinde oda istemiştir onu...sahte 9 numara gibi ve Pato ile çok iyi olurdu...ama adamlarda iş yok işte..

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Hep diyorlar ya hocanın istediği alınmadı diye merak ediyorum sadece hocanin istediği kim vardı kim alınsa ve kötü oynasa ya manager önerisi yada yönetim aldırdı oluyor.
Luyindama ,etobo,seri,lemina ,nzonzi,saracci, Omar,yedlin, onyekuru,falcao,andone, mitroglu,Oğulcan,Babel,Halil ,Mustafa aldirdigi oyuncular eksik fazla olabilir
Alınamayan alınmayan : Mert hakan ,mensah,irfancan ,pato,Malatyalı forvet ismini unuttum ,Alan...
Yani iyi cikinca ki az çıkıyor benim istediğim kötü çıkınca ben aldırmadim

Hep diyorlar ya hocanın istediği alınmadı diye merak ediyorum sadece hocanin istediği kim vardı kim alınsa ve kötü oynasa ya manager önerisi yada yönetim aldırdı oluyor.
Luyindama ,etobo,seri,lemina ,nzonzi,saracci, Omar,yedlin, onyekuru,falcao,andone, mitroglu,Oğulcan,Babel,Halil ,Mustafa aldirdigi oyuncular eksik fazla olabilir
Alınamayan alınmayan : Mert hakan ,mensah,irfancan ,pato,Malatyalı forvet ismini unuttum ,Alan...
Yani iyi cikinca ki az çıkıyor benim istediğim kötü çıkınca ben aldırmadim
Bütün istenilen vasatları yazmışsın, ne hikmetse asıl adamları yazmamışsın şaşırmadım gerçi.

Yaremchuk
Moder
Jozwiak
Florentino
Coulibaly
Kaan Ayhan
Mert Çetin
Altay
Barış Alper Yılmaz
Hauge
Sobolev
Berat
Salih
Aytaç
Halil Akbunar
Okay Yokuşlu
Cornelius
Ferro
Morutan
Lindström

Daha da sayarım da neyse zaten mesele istenilen adamı değil istenmeyeni bile alamamak. Sezona santraforsuz, orta sahasız girmek.

Aynen Etebo'yu hoca istedi te allam

Bu salağı 8'e isteyen var mı harbiden ya.

Kardeş kulüp olalım o takımla

Hala ciddi bir talip çıkmaması manager oyununa benziyor.
1-2 haftaya kalmaz Diagne bonservisine karşılık alacaklarını bırakmak istiyor haberleri çıkmaya başlar

Manager kafalamiştir 1 sene sözleşmen kaldı imza parası alırız diye alacaklarına karşılık fesh et diye

Napcaz simdi bu adami? 5-6'ya satacagimiz vardiysa da daha ucuza gitmek icin zorlayacaktir.

Diagne bizimle kal 🙏
Diagne çok yetenekli bir futbolcu. Bu sezon çok gol atar.
Premier Lig'de çok iyi işler yaptı
Tam bir Premier Lig futbolcusu. Ama ona burada ihtiyacımız var.

0x0-galatasarayda-diagne-panigi-1550527186300.webp

Mohamed'in Olimpiyat, Arap Kupası ve Afrika Uluslar Kupası gibi üç turnuvası var. Çok maç kaçıracak, hele ki Falcao giderse yedek forvet lazım. Bu adam neden takımla beraber değil biri çıkıp açıklasa ya...

Al sat kalktigina gore tok saticiyi oynayip daha yuksek bedelle satabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt