Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
13 milyon euro verdigimiz adamdan 5 milyon euro bile gelmeyecek muhtemelen

kiralama ücretleriyle aslında bonservisinden zarar etmedik diye hesaplamayın bence. maaşını biz ödedik herifin. west bromwich'te ne olduğunu bilmiyorum. kiralama ücretine saydırmış olabiliriz maaşını. kısacası galatasaray tarihindeki en büyük kazık budur. diğeri de falcao'dur son yıllardaki.

Herhalde bu sene de ne bundan ne de Falco'dan kurtulamayacagiz.

Kulüp sirke döndü iyice

-1 ay önce kampa gel
-Yok gelemem gidicem zaten

1 ay sonra herif gidemedim diyip takıma katılıyo

:red::red:
Alp Yalman'dan beri kulup duzgun yonetilmiyor diye dusunuyorum.

Faruk Suren'i yere goge sigdiramayanlar var ama Fatih Terim'in, ilk bir kac ay kotu giderken ve Fener'den fark yemisken, arkasinda durmasi disinda berbat isler yapmis bir baskan. AIG olayi ve "yeni stadyum" cizimleri ve onlara verilen rakamlar hakkinda kafasi calisan herkes ne oldugunu gorebilir diye dusunuyorum. UEFA Kupasini alip bundan bir gram kar saglayamayan, marketing yapmaktan aciz buyuk baskan Faruk Suren... Yersen. Her seyi gectim o Jardel transferi ile tarihin kara sayfalarina girmeyi hak etti.

Ozhan Canaydin zaten tam bir fiyaskoydu. Fatih Terim ile beraber aldiklari anormal sayidaki les oyuncularla kulubu inanilmaz borca suruklediler.

Unal Aysal saglam baslamisti kotu bitirdi.

Mustafa Cengiz finansal acidan cok dogru isler yapmisti sonra (en son devre arasinda alinan oyuncular ve verilen rakamlar haric) cok kotu devam etti ve bitirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt