Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 maçtada attı yine 40’yaşıma giriyorum bu adamdaki gol şansını başka hiç bir oyuncuda görmedim. İnanılmaz değişik bşr adam oyunda hiç yok ama hep bir gollük top önüne geliyor adamın 30+ attığı sezon o penaltıları , boş kaleleri vs. atmış olsa adam Ülke rekoru kıracaktı..

2 maçtada attı yine 40’yaşıma giriyorum bu adamdaki gol şansını başka hiç bir oyuncuda görmedim. İnanılmaz değişik bşr adam oyunda hiç yok ama hep bir gollük top önüne geliyor adamın 30+ attığı sezon o penaltıları vs atmış olsa adam Ülke rekoru kıracaktı..
Valla adam ceza sahası içinde ciddi tehlike. Ama bugün attığı gole kendi bile inanmamış tır. O nasıl hizlanmaydo yahu. Gol atması iyi oldu. En azından satışta elimize köz olur.

2 maçtada attı yine 40’yaşıma giriyorum bu adamdaki gol şansını başka hiç bir oyuncuda görmedim. İnanılmaz değişik bşr adam oyunda hiç yok ama hep bir gollük top önüne geliyor adamın 30+ attığı sezon o penaltıları , boş kaleleri vs. atmış olsa adam Ülke rekoru kıracaktı..
Şansla alakası yok. Bazı topçular golü koklarlar. Yasin de böyleydi mesela.

Falcao gitsin Mohammedle sen kal valla kara oğlan hem küfür falan ediyoruz rahatlıyoruz sen de 10-15 gol rahat atarsın tam sene kadroda kalsan şu maaşı da accık düşür

sezona hazir girecek oyuncularimizda kanimca.
bu eslesmede begendigim oyuncularimizdandi. aynen devam.

ps;

kendi ozelinde gecen sezondan
wba daki su macta yaptiklari klas idi tarafim adina ;
asist cok iyi, sonraki golun asist oncesi hava topunda topu cok iyi indiriyor devaminda arkadasi ortayi yapiyor penalti kazaniyorlar.
bu macta bir de gol atmisti var dan donmustu . hepsi bir arada wba resmi youtube sayfasi vasitasiyla su vidyoda

West Bromwich Albion v Southampton highlights​

bunu eklemenin nedeni su;
salt penalti atiyor, beles gol atiyor ,vs bakisina farkindalik getirmek nacizane.
gerektiginde dikine giderken asist yapabiliyor epl klasinda.
hava toplarindaki basarisi zaten bilinen bir durum. ceza sahasi etkinligi keza...

oynadigi sureler zarfinda elinden geleni yapti formamizla. ama atti ama kacirdi. kiraya gonderildi gitti elle tutulur kendi ozelinde takimina katki verdi,, dondu bu sefer eleme macinda hazir bir goruntude cikip her iki macta da dikkat cekici isler yapti. ben gayretinden ve performansindan memnun kaldim bu eslesme ozelinde.

geriye duygusal,moral konusu kaliyor. bu hem hocaya hem taraftara bagli.
oyuncumuzu degersiz gostermek veya tam tersi.

oyuncumuza sahip cikalim derim nacizane...
gonderilecekse de tatmin edici bir miktar olmali.
ben sahsen kalmasindan yanayim.

sezona hazir girecek oyuncularimizda kanimca.
bu eslesmede begendigim oyuncularimizdandi. aynen devam.

ps;

kendi ozelinde gecen sezondan
wba daki su macta yaptiklari klas idi tarafim adina ;
asist cok iyi, sonraki golun asist oncesi hava topunda topu cok iyi indiriyor devaminda arkadasi ortayi yapiyor penalti kazaniyorlar.
bu macta bir de gol atmisti var dan donmustu . hepsi bir arada wba resmi youtube sayfasi vasitasiyla su vidyoda

West Bromwich Albion v Southampton highlights​

bunu eklemenin nedeni su;
salt penalti atiyor, beles gol atiyor ,vs bakisina farkindalik getirmek nacizane.
gerektiginde dikine giderken asist yapabiliyor epl klasinda.
hava toplarindaki basarisi zaten bilinen bir durum. ceza sahasi etkinligi keza...

oynadigi sureler zarfinda elinden geleni yapti formamizla. ama atti ama kacirdi. kiraya gonderildi gitti elle tutulur kendi ozelinde takimina katki verdi,, dondu bu sefer eleme macinda hazir bir goruntude cikip her iki macta da dikkat cekici isler yapti. ben gayretinden ve performansindan memnun kaldim bu eslesme ozelinde.

geriye duygusal,moral konusu kaliyor. bu hem hocaya hem taraftara bagli.
oyuncumuzu degersiz gostermek veya tam tersi.

oyuncumuza sahip cikalim derim nacizane...
gonderilecekse de tatmin edici bir miktar olmali.
ben sahsen kalmasindan yanayim.

Renktaş yeni üyesin galiba kaliteli mesajlar atıyorsun burda çok görmüyoruz öyle mesajları tebrikler

Renktaş yeni üyesin galiba kaliteli mesajlar atıyorsun burda çok görmüyoruz öyle mesajları tebrikler
sevgili yigithan ,

degerli ince yorumun icin tesekkur ediyorum.

evet dedigin gibi yeniyim. yas olarak cok yol aldik, genc kardeslerimizin arasinda kaynayip gidiyoruz diyelim,..

galatasarayimiz basta olmak uzere genelde dunya futboluna dair nacizane yorumlamaya calisiyorum kendimce...

selamlar,

sevgili yigithan ,

degerli ince yorumun icin tesekkur ediyorum.

evet dedigin gibi yeniyim. yas olarak cok yol aldik, genc kardeslerimizin arasinda kaynayip gidiyoruz diyelim,..

galatasarayimiz basta olmak uzere genelde dunya futboluna dair nacizane yorumlamaya calisiyorum kendimce...

selamlar,

Kralsin Agabey!

Hep söylüyorum eger iyi teklif yoksa (en azindan 4-5 m gibi) satilmamali. 2-3 milyon euro'ya boyle forvet bulamayiz. Mohamed'in yedegi bu sezon Diagne olabilir.

Şu herifi beslemek lazım taa orta sahaya geliyor top alıyor falan böyle şeyler saçma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt